Νέα απίστευτη πρόκληση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία! Να χωρίσουμε στη μέση το Αιγαίο!

Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα. Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε:
Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!


2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).





3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.



Οι τρεις ήρωές μας κ. Τσίπρα, ο Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και ο Σημαιοφόρος Γιαλοψός Έκτωρ, δεν έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα για να θέλει να παραδώσει το μισό Αιγαίο και τα Ίμια λίγα χρόνια μετά ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους Τούρκους. Το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων κ. Τσίπρα έχει πληγωθεί πολλές φορές από τις αντεθνικές δηλώσεις στελεχών των χαοτικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Διαγράψτε άμεσα τον κ. Θεοδωρίδη ή θα είστε απόλυτα συνυπεύθυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...