Αύριο στον Κορυδαλλό οι συλληφθέντες



- Ξανά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αύριο στον Κορυδαλλό οι συλληφθέντες
- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ με τα συνθήματα που φώναζαν οι υποστηρικτές τους έξω από το εφετείο
- Εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού και στις 4 φωτογραφίες - Δείτε όλες τις φωτογραφίες των συλληφθέντων
-"Οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά την «δυναμική επιχείρηση» που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά την ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση" λέει η αστυνομία - Η σχετική ανακοίνωση

- Με τον Αλ. Γρηγορόπουλο ήταν το μοιραίο βράδυ του 2008 ο ένας απο τους τέσσερις
- "Καθαρά" τα όπλα, δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δαχτυλικά αποτυπώματα του συλληφθέντα Ρωμανού Νικολάου του Γεωργίου, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε αντικείμενα στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, στο Βόλο Μαγνησίας. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Με τα νέα δεδομένα προκύπτει πως και ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ήταν μπροστά στη δολοφονία του φέρεται να είναι μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στον εισαγγελέα Εφετών οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 18:00 οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης με τζιπ της αστυνομίας και συνοδεία ασφάλειας. Η μεταγωγή τους στον εισαγγελέα που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00 καθυστέρησε γιατί είχαν συγκετρωθεί υποστηρικτές τους και φώναζαν συνθήματα "Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά". Ωστόσο στο γραφείο του εισαγγελέα έμειναν για περίπου 15' και στη συνέχεια οδηγήθηκαν ξανά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Αύριο, Δευτέρα, οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό όπου θα παραστούν και στη δίκη που είναι σε εξέλιξη για τη "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Στη συνέχεια την Τρίτη θα επιστρέψουν στην Κοζάνη όπου θα πάνε στον ανακριτή για την υπόθεση των ληστειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...