Αγκάνθο: «Ο Άρης δεν… πεθαίνει»

Στον κόσμο του Άρη αφιέρωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο τα δύο γκολ που σημείωσε στο ισόπαλο (2-2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο Ισπανός επιθετικός υπογράμμισε ότι «…ο Άρης δεν πεθαίνει», στέλνοντας σαφές μήνυμα για την μάχη της παραμονής.

«Είναι δύο ιδιαίτερα γκολ. Και θέλω να τα αφιερώσω στους οπαδούς του Αρη που ήταν εκπληκτικοί. Το αξίζουν. Δεν τους έχουμε διασκεδάσει φέτος και τους τα αφιερώνω», τόνισε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε: «Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός γιατί στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Εμείς δείξαμε ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ο Άρης δεν πεθαίνει. Είναι εδώ, είναι μεγάλος και συνεχίζει».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι σκόραρε δύο φορές, επισήμανε: «Πάντα διασκεδάζω να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν έρχονται και δύο γκολ είναι πάντα καλύτερα. Ένιωθα άνετα, ανατρέψαμε δύο φορές το σκορ και με δύο δικά μου γκολ πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: «Είμαι χαρούμενος. Νιώθω άνετα στην ομάδα και στην πόλη, ο κόσμος με αγαπάει και το δείχνει. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Αρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...