Βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό ;

Σύμφωνα με το naousanews,εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της Νάουσας βρήκε η Αστυνομία ένα αυτοκίνητο (τύπου πολυμορφικό) το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι εκείνο με το οποίο διέφυγαν από την Κοζάνη οι, καταζητούμενοι για συμμετοχή στις ληστείες σε Βελβεντό και Φλώρινα, αλλά και για την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , οι Αρχές εντόπισαν σε παράπλευρο δρόμο της Χριστοδούλου Λαναρά ( προέκταση της οδού Ζαφειράκη) στη Νάουσα το πολυμορφικό αυτοκίνητο που είχαν αρπάξει στην Κοζάνη οι συνεργοί για να διαφύγουν της σύλληψης.

Η αστυνομία αναμένει να εξάγει σημαντικά ευρήματα από την εξέταση του οχήματος τόσο για τους δύο καταζητούμενους όσο και για τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στη ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία διεξάγει έρευνα σε σπίτι στα Τουρκοβούνια που πιθανότατα είναι γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...