Τελικά έβαλε το… χεράκι του ο «τίγρης» για Ανάκογλου

 Βοήθησε ή όχι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη μετεγγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ; Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ένωσης έβαλε το… χεράκι του στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, αφού ήταν εκείνος που κάλυψε το ποσό των 100.000 ευρώ, που δόθηκε στον Πανσερραϊκό.


Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Μπρουσιανός να υποστήριξε την Παρασκευή ότι ο «τίγρης» δεν είχε καμία εμπλοκή στη μεταγραφή του 21χρονου μέσου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος, ωστόσο ούτε και ο ίδιος γνώριζε όπως φαίνεται, πώς ακριβώς είχαν τα πράγματα. Ο Μελισσανίδης συνδέεται με φιλία με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη και τον είχε ενημερώσει εξ’ αρχής ότι θα εγγυηθεί ο ίδιος για τη μεταγραφή του παίκτη.

Όταν όμως είδε πως πήγε να χαλάσει, τότε επικοινώνησε εκ νέου μαζί του, λέγοντας του ότι θα καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ. Έτσι κι έγινε.

Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πραγματικά μεγαλειώδης χειρονομία του ανωνύμου φίλου της Ένωσης, που πρόσφερε τις 30.000 ευρώ από την αποζημίωση που είχε πάρει, έπειτα από ατύχημα του παιδιού του. Μία συνεισφορά που επίσης είχε καθοριστική σημασία για να γίνει το deal.

Από εκεί και πέρα πάντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή, δεν έχει καμία σχέση με πιθανή εμπλοκή του στην ΑΕΚ μελλοντικά, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...