'' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ''...

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...  
Η κοινωνική λειτουργός Μυρτώ Λεμού μιλά για τις οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν το νερό και ζητούν από την οργάνωση "Τα Παιδιά του Δρόμου" φασόλια, φρυγανιές και φακές για το σπίτι...
Τα "Παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που εδώ και 15 χρόνια  φιλοξενεί και βοηθά οικονομικά  παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε προέρχονται από οικογένειες που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.
"Περίπου 60 παιδιά, ελληνόπουλα και αλλοδαπά, έρχονται σε εμάς το μεσημέρι για φαγητό, το οποίο μας προσφέρει ο δήμος, διαβάζουν τα μαθήματά τους με τους εθελοντές μας, και κάποια από αυτά κάνουν και μπάνιο σε εμάς διότι πολλές οικογένειες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και το νερό", δηλώνει στο metrogreece.gr η κα Μυρτώ Λεμού, υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός της οργάνωσης. 
Σύμφωνα με την ίδια, το τελευταίο διάστημα απευθύνονται σε εκείνη, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους, ζητώντας τρόφιμα για το σπίτι τους. "Σε καθημερινή σχεδόν βάση πολύς κόσμος μας ζητά φακές, φασόλια και φρυγανιές για το σπίτι. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε διότι κι εμείς δεν χρηματοδοτούμαστε από πουθενά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...