ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ...

Πλαστά είναι τα έγγραφα που εντόπισαν οι αρχές στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων που εμπλέκονται με τις ένοπλες ληστείες σε υποκατάστημα τράπεζας και στο ταχυδρομείο στο Βελβεντό Κοζάνης με λεία κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ...
Οι συλληφθέντες δεν είναι συνεργάσιμοι με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής, που έχουν αναλάβει την έρευνα, και δεν δίνουν το παραμικρό στοιχειό. Με ανυπομονησία αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα, το γενετικό υλικό των δραστών και το βαλλιστικό έλεγχο των όπλων. Αρχικά  για να ταυτοποιηθούν τα φυσικά πρόσωπα, στη συνεχεία να διαπιστωθεί εάν κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και τέλος  εάν ο οπλισμός τους ήταν «καθαρός».
Όσο περνούν οι ώρες το σενάριο ότι οι δέκα κουκουλοφόροι εμπλέκονται με τρομοκρατία ενισχύεται και υψηλόβαθμοι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπορούν από αυτό το τυχαίο γεγονός να φτάσουν σε σημαντικά στοιχειά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ληστές ξεκίνησαν νωρίς το πρωί την Αθήνα και έφτασαν στη Κοζάνη αρκετή ώρα πριν τις ληστείες. Την ίδια ώρα μπλόκα και περιπολίες της αστυνομίας έχουν στηθεί στη δυτική και κεντρική Μακεδονία για τον εντοπισμό των έξι καταζητούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...