ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ Ο,5% ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΔ

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ  11,5% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ της τάξεως του 0,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική επιρροή καταγράφει η εταιρεία Public Issue στην
περιοδική της έρευνα Βαρόμετρο για τον Σκάι και την Καθημερινή. Την ίδια ώρα, όμως, η ΝΔ προηγείται με δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην παράσταση νίκης έναντι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η εικόνα της εκλογικής επιρροής έχει ως εξής: Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 29%, το ΠΑΣΟΚ 7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%, η Χρυσή Αυγή 11,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 6% και το ΚΚΕ 5,5%. Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 48% έναντι 38% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη μονομαχία για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί σημαντικό προβάδισμα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, απολαμβάνοντας την υποστήριξη του 46% των ερωτηθέντων, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ακολουθεί με 25%. Το 26% απαντά «κανένας εκ των δύο».
(Aπό tovima.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...