Πειραγμένα "φρουτάκια" έδιναν κέρδη 4 εκατομμύρια ευρώ



Πολυμελές κύκλωμα που είχε «παγιδεύσει» δεκάδες μηχανήματα ηλεκτρονικού τζόγου, τα γνωστά «φρουτάκια», ελέγχοντας τα κέρδη των παικτών-πελατών, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μετά από «σαφάρι» αστυνομικών σε συνολικά εννέα συνοικιακά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι άτομα που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος. Όπως διαπιστώθηκε, η σπείρα, μέσω λογισμικού που είχε εγκαταστήσει, «πείραζε» τις παράνομες παιχνιδομηχανές, καθορίζοντας τα κέρδη ή τις απώλειες των παικτών.

Όπως προέκυψε, το κύκλωμα έκανε χρυσές δουλειές, αποκομίζοντας κατά την τελευταία 4ετία κέρδη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Ως εγκέφαλοι της σπείρας φέρονται τρία άτομα, εκ των οποίων συνελήφθη ο ένας και αναζητούνται οι άλλοι δύο. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι έντεκα εργαζόμενοι-υπεύθυνοι λειτουργίας των καταστημάτων και οκτώ πελάτες.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πάνω από εκατό ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και διάφορα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των υπολοίπων κατηγορουμένων για την υπόθεση.
 http://www.e-typos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...