Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟ: 2-2 (Τελικό)


Έφτασε η ώρα του Αστέρα Τρίπολης να αποδείξει ότι διεκδικεί επί ίσοις όροις τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, η οποία δίνει το «εισιτήριο» για προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.


Οι Αρκάδες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και πρέπει να δείξουν στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ότι αντέχουν το βάρος του πρωταθλητισμού και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.


Το ευχάριστο είναι ότι ο Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και είναι σε θέση να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός υπολογίζει, επίσης, τους Κάφα και Σέτι, οι οποίοι μετρούν αρκετό διάστημα παραμονής στην Τρίπολη. Αντίθετα Κοντοές, Λένσε και Ουρτάδο αποκλείστηκαν από την αποστολή.


Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Φούλοπ, ο οποίος θα έχει μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – τους Τσαμπούρη, Μπαρτολίνι (ή Κουρμπέλη), Σανκαρέ και Πιπίνη.


Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ουσέρο και Άλβαρες, οι οποίοι στη τριάδα έχουν τους Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Περόνε.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κάστελς, Σέτι, Έγκον και Κάφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...