Ο Διονύσης Τσακνής χωρίζει με την Μαρίνα Λαχανά μετά από 16 χρόνια γάμου.

ΠΗΓΗ:http://www.briefingnews.gr/


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
: «Βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής και η σύζυγός του Μαρίνα Λαχανά, βρίσκονται στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν το γάμο τους με απόφαση της συζύγου.
Το ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους. Αυτό ήταν κοινό μυστικό στο περιβάλλον τόσο του τραγουδιστή, όσο και της δημοσιογράφου, διευθύντριας της ΕΡΤ.
Αν και προσπάθησαν να διασώσουν το γάμο τους, φαίνεται πως κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο, και μόνη λύση τώρα φαίνεται ο δρόμος της Δικαιοσύνης.



Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι ήταν μαζί 16 χρόνια, αλλά φαίνεται πως, από το περασμένο καλοκαίρι και μετά άρχισαν τα προβλήματα στο γάμο. Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από τον Οκτώβριο, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη.

Το BriefingNews, μετά από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, επικοινώνησε με την γνωστή δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Μαρίνα Λαχανά η οποία επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες , ανέφερε πως η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Όλοι μιλούσαν για ένα αγαπημένο ζευγάρι τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στον χώρο των media. Απόκτησαν δύο παιδιά για να προστεθούν στα άλλα δύο που είχε ο τραγουδοποιός από προηγούμενο γάμο του και ώς τώρα η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένη. Είναι γεγονός ότι τα χρόνια που ήταν μαζί το ζευγάρι η δημοδιογράφος στάθηκε δίπλα στον τραγουδοποιό όχι μόνο ώς πραγματική σύζυγος και ως καλή μητέρα αλλά τον στήριξε και στην καλλιτεχνική του πορεία αφού οι γνωριμίες της και οι επαγγελματικοί της ελιγμοί τον βοήθησαν ουσιαστικά. Ο τραγουδοποιός από την άλλη πλευρά ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της και την εμπιστευόταν σε κάθε του βήμα.

Γι αυτό και στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ελπίζουν να υπάρξει λύση. Παρόλα αυτά φαίνεται πως η δικαστική οδός είναι η μόνη διέξοδος.

Στην ιστορία του ζευγαριού όμως και στην πορεία του προς το τέλος του φαίνεται να υπάρχει πέτρα του σκανδάλου.

Τι ρόλο έπαιξε και αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, είναι κάτι που σίγουρα θα εξεταστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν και όταν διαλύεται ένας γάμος, το τρίτο πρόσωπο είναι η αφορμή. Και στην περίπτωση του Διονύση Τσακνή και της Μαρίνας Λαχανά, φαίνεται πως αυτή η αφορμή υπήρξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...