Δείτε το: Η Ελληνίδα ηθοποιός το sex tape και ο εντοπισμός του δράστη που την εξέθεσε!!!

Του Νάσου Γουμενίδη
Μου ζητήσατε εδώ και καιρό με πολλά E-mail να μάθετε την συνέχεια του συγκεκριμένου ρεπορτάζ. Η πρώτη του δημοσίευση ήρθε στις 4 Μαϊου του 2012 και πολλοί τότε έσπευσαν ν΄αναρωτηθούν. «Ποια είναι η πρωταγωνίστρια;». Βεβαίως γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τα στοιχεία και την προσωπική στιγμή της. Γιατί επανερχόμαστε σήμερα; Διότι είχαμε εξέλιξη. Τι είχαμε γράψει τότε;
 Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε την τελευταία ταινία της πρωταγωνίστριας του Sex tape, μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας σάστισε:

 «Είναι κρίμα να εκθέτουν έτσι τα κορίτσια. Το κορίτσι αυτό ήρθε στο γύρισμα τα είπε όπως έπρεπε και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Θα πρέπει αυτό το παραμύθι κάποια στιγμή να σταματήσει».

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πώς η επιθυμία να κάνουν μια τρέλα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούν να σκεφτούν πώς κάποια στιγμή θα εκτεθούν. Είναι δε τόσο χυδαίος ο τύπος που στο τέλος του Video μιλάει στην κάμερα στέλνοντας μήνυμα στον φίλο του τον Τάσο ότι έκανε αυτό που του υποσχέθηκε! Από χθες οπότε και κυκλοφόρησε το 9 λεπτό υλικό, η νεαρή ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι της και αναζητεί τρόπο να προφυλαχτεί.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να ψάξει να βρει ποιος το ανέβασε…Δε θεωρώ ότι αν αποκάλυπτα τα στοιχεία της θα ωφελούσε σε κάτι.

Σημασία έχει κάποιοι μέσα από το ρεπορτάζ αυτό να αφυπνιστούν και να πάρουν χαμπάρι ότι παιχνίδια με κάμερες είναι επικίνδυνα. Εκτός αν μετά την καταγραφή το υλικό σβηστεί και παραλλήλως τσεκαριστεί!»

Εδώ και λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι εντοπίστηκε ο νεαρός που έβγαλε το υλικό σε πορνο-site και πως αναμένονται διώξεις. Και είναι σωστό…Πολύ σωστό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...