Γλίτωσε στο παρά...τέσσερα - Ο Κοντρέρας "ζέστανε" τον Ολυμπιακό

ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ
Ο Ολυμπιακός ήταν ξανά κακός αλλά με το πρώτο γκολ του Κοντρέρας με την ερυθρόλευκη φανέλα (86΄) ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανθρακικού και έφυγε νικητής από την παγωμένη Κομοτηνή.
Ένα πολύ κακό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Κομοτηνής. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πανθρακικός έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του επιθετικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Μουνάφο να στέλνει τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Μέγιρι στο 23ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση του και από την είσοδο του Μήτρογλου στο ματς στο 57΄ έγινε πιο επικίνδυνος.

Ο Πανθρακικός κλείστηκε στην περιοχή του και το πλήρωσε στο 86΄. Οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το γκολ με τον συνήθη τρόπο την φετινή σεζόν. Ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Κοντρέρας με κεφαλιά νίκησε τον Κουτσόπουλο πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι Πειραιώτες αύξησαν την διαφορά τους στους 16 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και στους 14 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά (81’ Κοντογουλίδης), Τζάνης (89' Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (76’ Φέισα), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (58’ Μήτρογλου), Αμπντούν (84’ Φετφατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...