Πρόταση ανανέωσης στον Βαλβέρδε ετοιμάζει η Βαλένθια

Άκρως ικανοποιημένη κρίνεται η πορεία της Βαλένθια επί ημερών Ερνέστο Βαλβέρδε από τους ιθύνοντες των «νυχτερίδων».

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα άλλωστε από την πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου του Λεβάντε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον «τσινγκούρι», όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η «Marca».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε στις αρχές Δεκέμβρη τα «ηνία» του συλλόγου, συμφωνώντας να κάτσει στον πάγκο της ισπανικής ομάδας μέχρι το καλοκαίρι και μετά να επαναδιαπραγματευθεί με τη διοίκησή της.

Εντούτοις τόσο τα αποτελέσματα της Βαλένθια όσο και η βαθμολογική θέση της έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες των «νυχτερίδων», που αναμένεται να καλέσουν τον Βάσκο προπονητή να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα με τον «Τσινγκούρι» στον πάγκο της ο σύλλογος του Λεβάντε έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε επτά παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ υπό τις οδηγίες του προκατόχου του Βαλβέρδε, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είχαν μαζέψει 18 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...