Απέκτησε 18χρονο τερματοφύλακα ο Άρης

Στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα, Μάριου Γκέλη, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία των «κίτρινων», βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Γκέλη. Ο 18χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Ο Μάριος Γκέλης γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1994 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1.85 και βάρος 78 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Πυλαίας (ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣΜ) και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανσερραϊκό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος».

«Βήμα για μένα ο Άρης»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...