Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια και δυο υπάλληλοι του Κορυδαλλού

 Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια και δυο υπάλληλοι του Κορυδαλλού
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης η διευθύντρια των φυλάκων Κορυδαλλού και δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την παράνομη αποφυλάκιση από τον Κορυδαλλό ενός εκ των τεσσάρων δραστών της δολοφονίας των ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ το Μάρτιο του 2011 στην περιοχή του Ρέντη.
Το περιστατικό προκάλεσε

Κλοπή στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο

Την 10.30 ώρα σήμερα (24-11-2012) τέσσερις (4) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ένας (1) ακόμη άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον χώρο των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο και αφού έσπασαν την μπάρα της εισόδου, ο ένας από τους επιβαίνοντες έθραυσε με τσεκούρι το τζάμι του φυλακίου της εισόδου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του φύλακα.

Η άγνωστη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου

Το όνομα της Μαριέλλης Λαζοπούλου, κόρης του Λάκη Λαζόπουλου εμφανίζεται στους τίτλους τέλους στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Οι Έλληνες δεν θα δεχθούν καμία ταπείνωση»

«Οι Έλληνες κατανοούν, κάνουν θυσίες, αλλά δεν θα δεχθούν καμία ταπείνωση» δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στην εφημερίδα «Real Νews», στέλνοντας μήνυμα στους δανειστές.

Το επιχειρηματικό άλμα της Χριστίνας Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος έκαναν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα ανοίγοντας κατάστημα ενδυμάτων στο εκπτωτικό χωριό «McArthur Glen», στα Σπάτα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα γνωστού αμερικάνικου brand.

Φίλοι bloggers

Στα τέλη του μήνα σταματάμε την ανταλλαγή συνδέσμων με τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να βλέπουν το blog τους πάνω στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ με την υποχρέωση να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Όσοι θέλετε στείλτε μας mail με το blog σας στο stavros.marinis@gmail.com μέχρι το τέλος του μήνα.

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Μαζί και στο σούπερ μάρκετ!


Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Μαζί και στο σούπερ μάρκετ!
Μαζί στη δουλειά, μαζί και στις οικογενειακές υποχρεώσεις ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, τους οποίους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ.
Το ζευγάρι απολαμβάνει την επιτυχία της πρωινής του εκπομπής, αλλά παράλληλα ασχολείται και με τα θέματα του σπιτιού.

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε στο Γαλάτσι

Συνελήφθησαν ένας (1) αλλοδαπός Ιρακινής καταγωγής και μία (1) ημεδαπή
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, χθες

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε ληστείες σε οικίες στα Βόρεια Προάστια.

Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, μέλη της σπείρας. Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε ληστείες σε οικίες στα Βόρεια Προάστια. Συνελήφθησαν μετά από

Άκερμαν: Αναπόφευκτο το ελληνικό «κούρεμα»

Ακόμη ένα «κούρεμα» για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτο, σημειώνει ο Γιόζεφ Άκερμαν, πρώην επικεφαλής της Deutsche Bank, κόντρα στις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ότι υπάρχει λύση χωρίς μείωση του κεφαλαίου για τη βιωσιμότητα του χρέους.

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


O ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της ένοπλης ληστείας σε βάρος υπαλλήλου Σούπερ Μάρκετ στο Πέραμα, τον οποίο οι δράστες είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει στο πόδι

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας, η υπόθεση της ένοπλης ληστείας σε βάρος υπαλλήλου Σούπερ Μάρκετ, που διαπράχθηκε στο Πέραμα την 10-9-2012.
Συγκεκριμένα την 10.30 ώρα της 10-9-2012 δύο (2) δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, προσέγγισαν στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Ειρήνης στο Πέραμα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός υπάλληλος Σούπερ Μάρκετ και μετέφερε τσάντα με τις εισπράξεις της επιχείρησης σε υποκατάστημα Τράπεζας. Οι δύο (2) δράστες εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή στάση του οχήματος στο φανάρι κατέβηκαν από τη μοτοσυκλέτα και ο μεν οδηγός άρπαξε την τσάντα από το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, ενώ ο συνεπιβάτης πυροβόλησε στο αριστερό πόδι και τραυμάτισε τον 23χρονο υπάλληλο. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα.

Δελτίο Τύπου ΓΑΔΑ

Σε συνέχεια Δελτίου Τύπου της 20-11-2012 που αφορούσε στη σύλληψη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», δύο (2) μελών διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, που κατασκευάζει πλαστές πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προβαίνει σε αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας από καταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, την 22-11-2012 συνελήφθησαν και οι δύο (2) αναζητούμενοι συνεργοί τους.

To Χωνί της Κυριακής


Πρέπει να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Του Σταύρου Μαρίνη
Δυστυχώς έχουμε γίνει πολύ ενοχλητικοί με την μικρή από άποψης απήχησης παρουσία μας στο διαδίκτυο. Όμως επί μια πενταετία εξακολουθούμε να υπάρχουμε χωρίς οικονομικές ή άλλες εξαρτήσεις και για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι οι δικοί μας αναγνώστες θα μας ακολουθούν και μετά από 10-15 χρόνια όταν κάποιοι που σήμερα δηλητηριάζουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα κατανοήσουν ότι πήραν πολλά λίγα

Διαψεύδει ο Μουρούτης το real.gr - Tι απαντά το site


«Πινγκ- Πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και του εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου σημειώθηκε σημέρα στο Twitter. Αφορμή ένα δημοσίευμα του real.gr που έκανε λόγο περί παρέμβασης του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής.
Η διαδικτυακή συζήτηση άρχισε όταν ο κ. Μουρούτης με σχόλιό του στην προσωπική σελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου διέψευσε την είδηση ότι ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις, λέγοντας πως πρόκειται «για δήθεν παρέμβαση» που δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε ποια είναι η γνώμη του Αντώνη Σαμαρά για τον γέροντα Παΐσιο (ΦΩΤΟ)


Στο όχι και τόσο μακρινό 1995 ο πατέρας Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ο συγγραφέας του βιβλίου "Σκεύος Εκλογής"....


που αναφέρεται στο βίο και στα θαύματα του Γέροντα Παϊσίου, απέστειλε στους τότε πολιτικούς αρχηγούς αντίτυπο από το πόνημά του, στο οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί απάντησαν με ευχαριστήρια επιστολή.Η επιστολή του τότε αρχηγού της ΠΟΛ.ΑΝ και σημερινού πρωθυπουργού, ήταν η εξής:

"Σεβαστέ μου Γέροντα...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους χιλιάδες ασθενείς του ΕΟΠΥΥ καθώς οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν νέο σκληρό κύκλο κινητοποιήσεων με αφορμή εκτός των άλλων τις αναδρομικές εκπτώσεις που τους ζητά...

Τι φοβάται ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη σχέση του με τη Βούλα Παπαχρήστου!!!

Του Νάσου Γουμενίδη
Αν και οι σειρήνες για το τι τρέχει μεταξύ τους ξαφνικά σώπασαν, η αλήθεια είναι πως ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Βούλα Παπαχρήστου… είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Υπάρχει ωστόσο ένα θέμα που τους απασχολεί πολύ.

ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Δεν πρόκειται περί σοβαρής περίπτωσης στα ΜΜΕ, είναι όμως ενδιαφέρουσα η πραγματική ιστορία παρηκμασμένου μηντιάρχη που χρωστάει εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο και προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες του με εκβιασμούς...

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ
Ενα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ αναδεικνύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Δημοκρατία". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ έδωσε χορηγία 800.000 ευρώ στο Βήμα, χωρίς να περάσει...

933.469 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ


Ρεπορτάζ : Γιώργος Γάτος
(από την Ημερησία)

Επιπλέον 120.027 άνεργοι προστέθηκαν στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο φτάνοντας τους 933.469, από 813.442 που ήταν τον αντίστοιχο περσινό μήνα (+14,75%) και τους 891.588 του Σεπτεμβρίου (+41.881 ή σε ποσοστό + 4,7%). Την...

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 5,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Ρεπορτάζ : Θανάσης Παπαδής
(από την Ημερησία)

Δραματική είναι η εικόνα της ελληνικής οικονομίας, όπως απεικονίζεται στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Τα ελληνικά νοικοκυριά απώλεσαν εισόδημα 5,4 δισ. ευρώ, σε...
σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011. Παράλληλα παρατηρήθηκε αύξηση 37,3% στους φόρους για εισόδημα και περιουσία, μειώθηκαν κατά 15% οι αποδοχές, ενώ επίσης κάμψη 9,5% είχαν οι κοινωνικές παροχές, ενώ κάθετη ήταν η κάμψη των επενδύσεων, της αποταμίευσης και της κατανάλωσης.

Αριστερή Τρομοκρατία


Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει την μισή Αθήνα και η Χρυσή Αυγή με λεει αδερφή»


Ο Πέτρος Τατσόπουλος απασχολεί την επικαιρότητα με μια δήλωση που έκανε στο περιοδικό του Γιώργου Τράγκα σχετικά με τον ανδρισμό του. «Έχω πηδήξει την μισή Αθήνα και.... αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδελφή», είπε στο περιοδικό Crash, το οποίο

Χριστίνα Μουστάκα: Ο Γιάνκοβιτς…οι καργιόλες και η αδυναμία στα μπασκετικά κρεβάτια!!!

Του Νάσου Γουμενίδη
Έχει έναν μοναδικό τρόπο να προκαλεί… ή μάλλον το προσπαθεί. Το κορίτσι κάνει ότι μπορεί να φανεί. Λογικό σε αυτή την πιάτσα… που η ματαιοδοξία συνιστά ανίατη «ασθένεια». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Χριστίνα χτίζει καριέρα. Τι καριέρα; Τις sexy εμφανίσεις στη Μενεγάκη… τις κοπιαρισμένες απορίες της ξανθιάς Ελένης στους Αρβύλα… τις γυμνές φωτογραφήσεις που ναι μεν έκανε αλλά θέλει να ξεχάσει… τους δεσμούς με επιχειρηματίες.
Είναι λίγα; Όχι. Υπάρχουν όμως κι άλλα. Το κορίτσι έχει δείξει καιρό τώρα αδυναμία στις

Νέο τραγούδι από τον Κ. Καραγέλη



Ο Κωνσταντίνος Καραγέλης, το 1998 ανακηρύσσεται νικητής στο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώνει η εκπομπή "Μπράβο", με τη Ρούλα Κορομηλά, στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA με τίτλο "Η φωνή της χρονιάς" και το 2002 κυκλοφόρησε η πρώτη του επιτυχία με τίτλο "Αυτή την ώρα" (ελληνοϊταλικό ντουέτο με την Αλέκα Καμηλά).
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Εγώ που σ’ αγαπώ» σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Αργύρη Αράπη.

Απολαύστε το!

Γυναίκα από σπίτι ή μήπως … Ξύλο στο σπίτι;

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα. Αν και διανύουμε τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, η βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που όχι μόνο δεν έχει εκλείψει αλλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο στις αναπτυσσόμενες αλλά και στις αναπτυγμένες χώρες. Ακόμη και αν η θέση των γυναικών τόσο στην οικογένεια όσο την κοινωνία έχει αλλάξει ριζικά χάρη στις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις και τη διαμόρφωση νέων αντιλήψεων και ιδεολογιών, σε πολλές χώρες οι γυναίκες

Συνελήφθη Αλβανός για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22-11-2012) το βράδυ, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 47 ετών, για κατοχή και μεταφορά σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Το Χωνί


Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Καραγέλη

 Ο Κωνσταντίνος Καραγέλης, το 1998 ανακηρύσσεται νικητής στο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώνει η εκπομπή "Μπράβο", με τη Ρούλα Κορομηλά, στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA με τίτλο "Η φωνή της χρονιάς" και το 2002 κυκλοφόρησε η πρώτη του επιτυχία με τίτλο "Αυτή την ώρα" (ελληνοϊταλικό ντουέτο με την Αλέκα Καμηλά).

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Εγώ που σ’ αγαπώ» σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Αργύρη Αράπη.

Απολαύστε το!

Καμία σχέση με altrer ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέψευσε πριν από λίγο μέσω στενού συνεργάτη του ότι υπάρχει ενδιαφέρον δικό του να αγοράσει μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού alter. Τόνισε μάλιστα ότι δεν κατανοεί όλη αυτή την φημολογία γύρω από το όνομά του. Τόνισε μάλιστα ότι εάν ήθελε να αγοράσει σταθμό θα το είχε κάνει ήδη. Διευκρίνησε μάλιστα ότι δεν θέλει οι εργαζόμενοι του alter να τρέφουν ελπίδες και κυρίως να γνωρίζουν ότι δεν θέλει να εμπλακεί στα παιγνίδια του Κουρή!!!!

Η Νικολέττα Ράλλη λατρεύει το «Dancing»

Η Νικολέττα Ράλλη είναι κατενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars», αφού είναι και η μόνη δουλειά στην τηλεόραση που βρήκε για φέτος.

24ωρη μουσική από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ παρέχει 24 ώρες το 24ωρο ΔΩΡΕΑΝ  νεανική μουσική μέσα από http://chat.paradisos-chat.gr/ 
Να ευχαριστήσουμε για αυτό τον συνεργάτη μας Γιάννη Καρδάση που είναι ο δημιουργός και υλοποιητής αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας. Αυτή την στιγμή παίζει Χατζηγιάννη καλή σας ακρόαση.

24 ώρες μουσική από το

Πριν την οικονομική ήρθε η ΗΘΙΚΗ κρίση

Του Σταύρου Μαρίνη
Σε μια Ελλάδα που έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πιάσεις το ΤΖΟΚΕΡ παρά να βρεις μια αξιοπρεπή και καλά αμοιβόμενη εργασία είναι περιττό να υπάρχουν δημοσιογράφοι που μας λιβανίζουν για το πως "σωθήκαμε" για ακόμη μια φορά
!!! Η παρουσία του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι σχεδόν περιττή αφού ακόμα και εμείς που σας είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει δεν περιμέναμε τέτοια και τόση κατάρρευση. Και όμως εσείς εξακολουθείτε και διαβάζετε όσους δεν είχαν κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ για την καταιγίδα που ερχόταν.

Για να μην ξεχνιόμαστε


Άφησε τον ΣΚΑΪ ο Μαρινάκης και αγοράζει το ALTER !!!



Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε την μεταβίβαση του 12,9% των μετοχών της εταιρείας Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις του ομίλου ΣΚΑΙ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη στον Ιωάννη Αλαφούζο έναντι 5.100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κου Μαρινάκη στο σχήμα αναμένεται να πάρει ο γνωστός εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγινε γνωστό στο διαδίκτυο ότι προέκυψαν από τη συνάντηση των ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας του καναλιού ALTER, Ευ. Γκότση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενεται να κινηθεί για την απόκτηση μεγάλου μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Aθήνα, 21 Νοεμβρίου 2012 
Η εμπλοκή στο Eurogroup

Η δυσκολία επίτευξης συμφωνίας για το Ελληνικό χρέος μεταξύ των μελών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ δεν είναι το αποτέλεσμα τεχνικών δυσκολιών όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός αλλά της όχι παράλογης ανησυχίας για την αξιοπιστία του Ελληνικού πολιτικού συστήματος. Την ανησυχία επιτείνουν με "περίεργες" δηλώσεις υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές της συμπολίτευσης, ΜΜΕ και ολόκληρη η αντιπολίτευση.

ΤΩΡΑ: Στα... κάγκελα οι εργαζόμενοι της Forthnet, δεν λειτουργεί τίποτα! Κάνουν καταλήψεις και σε καταστήματα!

Μόνο στο planet-greece

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που ξέσπασε από χθες μεταξύ υπαλλήλων της Forthnet και της διοίκησης της εταιρείας. Σήμερα δεν λειτουργεί τίποτα! Στον χορό μπαίνουν και οι εργαζόμενοι της NOVA...

Χειροπέδες για τον "πρίγκιπα" της υπαίθριας διαφήμισης, Κ. Νικολαΐδη

Μόνο στο planet-greece

Ο άνθρωπος, που κάποτε οι διαφημιζόμενοι έστηναν ουρές, προκειμένου να διαφημιστούν στις υπαίθριες ταμπέλες - γίγας, που διέθεται, βρίσκεται πλέον με χειροπέδες στα χέρια των Αρχών. Ο 53χρονος Κωνσταντίνος...

Η Ελλάδα θα επαναγοράσει το μισό χρέος της!


Christine-Lagarde-Wolfgang-Schaeuble
Σύμφωνα με κύκλους των Βρυξελλών, η Ελλάδα, στα πλαίσια της εκ Γερμανίας προωθούμενης λύσης, θα αγοράσει το μισό του χρέους της που βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτών πιστωτών. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, οι ιδιώτες αυτοί πιστωτές θα λάβουν ως αντίτιμο το 25% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων που βρίσκονται εις χείρας τους.

Αθλήτριες σε...ακατάλληλες πόζες!

Δείτε μερικές από τις πιο γνωστές αθλήτριες του κόσμου σε πόζες που...
κολάζουν! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει τις κοπέλες την...ακατάλληλη ώρα, προς τέρψιν όλων μας. Για να ανέβει λοιπόν το... ηθικό μας ιδού το τοπ 10 των φωτογραφιών που θα μας ανάψουν! Φάτε μάτια ψάρια:

Το πολυτεχνείο σε εικόνες


ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ Ή ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

H υποκρισία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των γυναικών (και ας με συγχωρέσουν όσες δεν το έχουν!!!). Αυτό το επιδερμικό ενδιαφέρον , αυτή η μεταστροφή συναισθημάτων είναι κάτι που πλέον δεν με εξοργίζει αλλά με κάνει να σκέφτομαι μήπως είναι κολλητικό!!! Και επειδή δεν μου αρέσει καθόλου η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ καλό θα ήταν να αποφεύγω τις συναναστροφές με γυναίκες που την έχουν αναπτύξει στο έπακρο. Άλλο κείμενο ετοιμαζόμουν να γράψω και άλλο τελικά γράφω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ στο blog με αυτή την πληγή.

Γλυφάδα: Σύλληψη για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Γλυφάδα, ένας άνδρας 21 ετών, ο οποίος νωρίτερα μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν προσπαθήσει να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από έναν 80χρονο...

Εκτυπώστε το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2013

Ξεκίνησε από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στο ΤΑΧΙSnet η ηλεκτρονική υπηρεσία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2013. Οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και άλλων οχημάτων θα πρέπει να...
μπουν στο site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συνστημάτων (www.gsis.gr) και στη συνέχεια με την καταγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματός τους καθώς και του ΑΦΜ τους, θα εντοπίζουν το ειδοποιητήριο πληρωμής. Στη συνέχεια θα εκτυπώνουν και θα πηγαίνουν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ για την εξόφλησή του. Οι τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ θα ενημερώνουν αυτόματα το σύστημα για την πληρωμή των τελών, με αποτέλεσμα το υπουργείο Οικονομικών να γνωρίζει ποιος φορολογούμενος πλήρωσε και ποιος όχι. [Κατεβάστε το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Eρώτηση Νικο9λόπουλου προς τπν Υπουργό Εσωτερικών

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Απίστευτες σκηνές στον πρώην δήμο Ερινεού. Κάθε πρωί, δεκάδες κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώνονται στη διασταύρωση για Σαλμενίκο για να αποτρέψουν, όπως λένε, την είσοδο μηχανημάτων στον χώρο, όπου έχει οριοθετηθεί ο ΧΥΤΑ Παπανικολού.

Τώρα: Ένταση στα Εξάρχεια



Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και νεαρών- πιθανότατα του μπλοκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης που κατέβηκε την Αλεξάνδρας μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Η ένταση εντοπίζεται

Μια γάτα μεγαλώνει τέσσερα σκαντζοχοιράκια

 Μια γάτα μεγαλώνει τέσσερα σκαντζοχοιράκια
 
Μια θηλυκή γάτα στη Ρωσία, κλήθηκε να μεγαλώσει τέσσερα μικρά σκαντζοχοιράκια, τα οποία εγκαταλείφθηκαν από τη μητέρα τους. Τα χαριτωμένα μικρά θηλάζουν από τη θετή μαμά τους και κοιμούνται στην αγκαλιά της, σαν να ήταν γατάκια. Το πραγματικό παιδί της γάτας δεν δείχνει να ενοχλείται από τα θετά «αδέλφια» του. Αντιθέτως,

Άντρας μήνυσε τη γυναίκα του επειδή ήταν άσχημη (και κέρδισε αποζημίωση)…


Κινέζος έκανε μήνυση και έσυρε στα δικαστήρια τη γυναίκα του επειδή…ήταν άσχημη. Για την ακρίβεια, επειδή υπήρξε άσχημη στο παρελθόν, και δεν του το είχε πει… Ο Jian Feng ήταν ήδη παντρεμένος (από έρωτα) αρκετό καιρό, όταν γεννήθηκε η κόρη του. Το μωρό όμως, του φάνηκε υπερβολικά…άσχημο, πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου. Στη συνέχεια άρχισε να κατηγορεί την γυναίκα του ότι τον απατούσε, γιατί το μωρό δεν έμοιαζε, επέμενε, με κανέναν από τους δύο.

Spiegel: Έτσι μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα…


Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Spiegel”, το οποίο υπογράφει ο αρθρογράφος της γερμανικής έκδοσης των «Financial Times», Wolfgnang Münchau, ο σοβαρότερος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία είναι ο καλπάζων ευρωσκεπτικισμός στην γερμανική κοινωνία και η ανειλικρίνεια των πολιτικών της ισχυρότερης χώρας της ευρωζώνης. Παράλληλα, ορίζει ως «μέρα της αλήθειας» το έτος 2013, πριν ακόμα λάβουν χώρα οι εκλογές για το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο.

Ποινική δίωξη κατά του βουλευτή Μπαρμπαρούση

Ποινική δίωξη για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων, ασκήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, εναντίον του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύλληψη Τούρκων αριστεριστών, που έρχονταν στην Ελλάδα να εκπαιδευτούν σε τοποθέτηση βομβών

Μόνο στο planet-greece

Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στην Αντιτρομοκρατική όσο και στην ΕΥΠ με αφορμή την σύλληψη, πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης....

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...