Ρεκόρ εκτέλεσης συνταγών εν όψει κινητοποιήσεων

 Ρεκόρ εκτέλεσης συνταγών εν όψει κινητοποιήσεων
Ρεκόρ εκτέλεσης συνταγών σημειώθηκε χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή, καθώς οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ σπεύδουν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, διότι από αύριο Σάββατο οι φαρμακοποιοί σταματούν τη χορήγησή τους με πίστωση.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συνταγών

Έλενα Παπαρίζου: Είναι πολύ χαρούμενη ξανά



Μπορεί η υπόθεση του διαζυγίου της από τον Τόνυ Μαυρίδη να την έχει πληγώσει πολύ, αλλά όλα γιατρεύονται με τον καιρό.

Τραυμάτισε αστυνομικό που του έκανε σήμα για έλεγχο



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 20χρονος χθες στο Βόλο, διότι επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικών για αστυνομικό έλεγχο, ενώ αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε 27χρονο αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στην κνήμη.

Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα για σωματεμπορία



Τέσσερις υπήκοοι Ρουμανίας συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για συμμετοχή σε κύκλωμα σωματεμπορίας αλλοδαπών γυναικών.

Με τον Αχμαντινετζάντ συναντήθηκε ο Μόρσι

 Με τον Αχμαντινετζάντ συναντήθηκε ο Μόρσι
Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και ο Αιγύπτιος ομόλογός του Μοχάμεντ Μόρσι συζήτησαν σήμερα για το φλέγον θέμα της Συρίας και τις διμερείς σχέσεις των χωρών τους, οι οποίες έχουν διακοπεί εδώ και τριάντα χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν. «Στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να διευθετηθεί

Συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Δύο Ινδοί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας για κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας των δύο συλληφθέντων, στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες είχαν αφαιρεθεί

Γκίβαλος: «Δεν θα πάω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έγινε μια χοντράδα!»…

 Γκίβαλος: «Δεν θα πάω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έγινε μια χοντράδα!»…
«Χαλάει» όπως φαίνεται η αντι- εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα, καθώς με δηλώσεις του, ο Μενέλαος Γκίβαλος, που είναι επίσημος ομιλητής είπε πως δεν θα παραστεί!
«Δεν θα πάω στην εκδήλωση γιατί έγινε μια χοντράδα: είναι εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα μου είχαν πει ότι θα ήταν εκδήλωση του Νέου Αγωνιστή και ότι θα έκανε ένα χαιρετισμό ο κ. Τσίπρας

Ερώτηση Μιχελάκη για τον φόρο ακινησίας στα ΙΧ

 Ερώτηση Μιχελάκη για τον φόρο ακινησίας στα ΙΧ
Κι άλλος στα…κάγκελα! Με ερώτηση που κατέθεσε απόψε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ βάλει για την επιβολή τέλους ακινησίας στα ΙΧ αυτοκίνητα.
Αναφέρονται μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα ότι το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής ειδικού τέλους στην περίπτωση κατάθεσης πινακίδων

«Παριστάνουν τις νεαρές παρθένες»



Σε οξύ ύφος ήταν η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. «Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα», αλλά, «ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει ήδη αντιληφθεί που μας οδηγούν τα εγχώρια φερέφωνα των

Προφυλακιστέος ο 24χρονος εμπρηστής της Χίου


σήμερα, κρίθηκε ως προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί άμεσα στις δικαστικές φυλακές Χίου μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.
Ο 24χρονος από τα Καρδάμυλα κατέθεσε την απολογία του με γραπτό υπόμνημα μέσω της δικηγόρου του και αμέσως μετά η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου με τον Ανακριτή, συνεδρίασαν

Στο Κέιπ Τάουν ο Γιώργος στον εισαγγελέα ο Παπακωνσταντίνου

 Στο Κέιπ Τάουν ο Γιώργος στον εισαγγελέα ο Παπακωνσταντίνου

Ο Πεπόνης καλεί τον πρώην «Τσάρο» και άλλους τέσσερις υπουργούς για όσα έχει καταθέσει ο Π. Ρουμελιώτης για την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων σχετικά με την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά

Κύθνος: Νέα απόπειρα βιασμού από νεαρό Πακιστανό!

 Κύθνος: Νέα απόπειρα βιασμού από νεαρό Πακιστανό!
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Λαυρίου, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρεις Πακιστανοί ηλικίας

«Τα μόνα ισοδύναμα μέτρα είναι οι μειώσεις στους μισθούς υπουργών»

  • 79
     


 «Τα μόνα ισοδύναμα μέτρα είναι οι μειώσεις στους μισθούς υπουργών»
«Τα μόνα ισοδύναμα μέτρα για να διασωθούν οι – ήδη τσακισμένοι – μισθοί των μάχιμων είναι οι γενναίες μειώσεις στους μισθούς υπουργών, βουλευτών και λοιπών αργόσχολων

Το ΡΚΚ ρεζιλεύει τον Τουρκικό Στρατό

 Το ΡΚΚ ρεζιλεύει τον Τουρκικό Στρατό
Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις των Κούρδων μαχητών κατά των τουρκικών δυνάμεων στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας. Το χειρότερο όμως για τους Τούρκους είναι η ποιοτική αναβάθμιση των επιθέσεων αυτών. Έτσι οι μαχητές του ΡΚΚ, μέσα σε 48 ώρες, χτύπησαν στην επαρχία Χακάρι.
Αυτή τη φορά

Δείτε το νέο έρωτα του Κασιδιάρη! Κι όμως την γνωρίζετε!


7868 250x180 Δείτε το νέο έρωτα του Κασιδιάρη! Κι όμως την γνωρίζετε!
  • 4193
     


Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα..
Η υποστήριξη που προσέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην Βούλα Παπαχρήστου, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από τουςΟλυμπιακούς Αγώνες, δεν βασίζεται μόνον σε ιδεολογικά κίνητρα αλλά

Ζει με την καρδιά στην δεξιά πλευρά!



Ιατρικό θαύμα χαρακτηρίζουν οι ειδικοί την περίπτωση της νεογέννητης Tiiaana Majewski από το Liverpool.

Τους κόβουν το σεξ!

 Τους κόβουν το σεξ!
 
Σε αποχή από το σεξ για μία εβδομάδα προχωρούν οι γυναίκες στο Τόγκο της Αφρικής, απαιτώντας την παραίτηση του προέδρου Faure Gnassingbe. Την κινητοποίησε εξήγγειλε ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης «Ας σώσουμε το Τόγκο», στον οποίο συμμετέχουν δεκαέξι

Ψαλίδι και στα επιδόματα των ΑΜΕΑ


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική συμφωνία έχει επέλθει ανάμεσα στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενώ σχετικά έχουν...ενημερωθεί ατύπως ακόμα και οι εκπρόσωποι των διαφόρων οργανώσεων ΑμΕΑ.

Το γεγονός αναφέρεται ως ενδεικτικό για το ψαλίδι που ετοιμάζεται να πέσει,

Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;


  • 94
     


 Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;
Ποιός και γιατί εκπαιδεύει σε ανορθόδοξο πόλεμο πακιστανούς;
Γιατί δηλώνουν «σύριοι» οι πρόσφατοι πρόσφυγες που εισέρχονται από την Τουρκία;
Μουτζαχεντίν στην Αντιοχεία, φοβίζουν τους τούρκους πολίτες…
Παράνομα στρατόπεδα εκπαίδευσης λαθρομεταναστών; Είναι δυνατόν να υπάρχουν και μάλιστα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα

Σε ελεύθερη πτώση τα κόμματα της κυβέρνησης και η αξιωματική αντιπολίτευση!


se eleftheri ptosi ta kommata tis kyvernisis kai i axiomatiki antipolitefsi 1 315x236 250x180 Σε ελεύθερη πτώση τα κόμματα της κυβέρνησης και η αξιωματική αντιπολίτευση!
  • 856
     


Δημοσκοπήσεις μένουν κρυφές στα συρτάρια των κομμάτων Κυκλοφορούν φήμες, μέσω του διαδικτύου, ότι κάποιες από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση, με ότι αυτό συνεπάγεται για το πολιτικό σκηνικό εν γένει
Οι φήμες λοιπόν κάνουν λόγο

Ξυλοκόπησε τον Πρόεδρο του χωριού που ζήτησε να σταματήσουν τα κλαρίνα στις 4 τα ξημερώματα



Το κέφι είχε ανάψει αλλά η ώρα ήταν προχωρημένη. Ο κοινοτάρχης ζήτησε να σταματήσουν τα όργανα και τότε έγινε… το έλα να δεις!

Δούκισσα-Χολίδης: Σε ταινία του Σεφερλή;



Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει την πρώτη του ταινία με τίτλο «Χαλβάι 5-0», στην οποία θα εμφανιστούν και πολλοί επώνυμοι.

Καλαμάτα: Συνελήφθη με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ



Συνελήφθη στο Καρνάσι του δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία, ένας 49χρονος Έλληνας, για κατοχή παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Όλα έτοιμα για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο



Συνολικά 120 μνημεία σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτά όλη τη νύχτα στις 31 Αυγούστου προκειμένου να απολαύσει το κοινό την τελευταία πανσέληνο του Καλοκαιριού.

Επιστρέφουν οι «Δεν Πληρώνω»



Με το πρώτο φθινοπωρινό κάλεσμα και τους λογαριασμούς να περιμένουν τις οικογένειες επιστρέφουν και οι ομάδες πολιτών που αντιδρούν ομαδικά στα χαράτσια της κυβέρνησης.

Υψηλές θερμοκρασίες και τη Δευτέρα



Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδίδει η ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και τη Δεύτερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Βυθίστηκε σε ποταμό από το βάρος του νυφικού της



Μία νεαρή γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, πνίγηκε σε ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Μόντρεαλ, την ώρα που πόζαρε για φωτογραφίες του γάμου της.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η 30χρονη Μαρία Πανταζόπουλος από το Λαβάλ πνίγηκε κατά τη φωτογράφιση με το νυφικό της.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία

Kάνε τη ζωή σου εύκολη!



Η καθημερινότητα για τις περισσότερες από εμάς είναι δύσκολη και απαιτητική. Ωστόσο, υπάρχουν απλοί τρόποι για να παραμένουμε όμορφες και λαμπερές χωρίς να περνάμε ώρες ολόκληρες μπροστά από έναν καθρέφτη.

Σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Σύμη


Συνελήφθησαν σήμερα στη Σύμη 47 μη νόμιμοι μετανάστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ένα iphone καθήλωσε αεροσκάφος στο έδαφος


«Μπλόκο» στην αναχώρηση αεροσκάφους από τη Ρόδο με προορισμό την Μ. Βρετανία έβαλε ο πιλότος κι αυτό γιατί ένας επιβάτης ισχυρίστηκε ότι του έπεσε το κινητό (τύπου iphone) στον αεραγωγό του αεροσκάφους!

Δάντης - Κωστόπουλος... βάζουν φωτιά στα «Αστέρια»!



Ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να συναντήσει μουσικά τον Χάρη Κωστόπουλο και μαζί στις 24 Αυγούστου να ανέβουν... στα ΑΣΤΕΡΙΑ!

Έκαναν «φτερά» από την τσέπη του 5.000 ευρώ



Ένας 69χρονος άνδρας στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, δεν πρόλαβε να χαρεί τα 5.000 ευρώ που σήκωσε από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Τον έψαχναν στην Αυστρία και συνελήφθη στο Ρέθυμνο



  • 30
     



 Τον έψαχναν στην Αυστρία και συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Στα χέρια των διωκτικών Aρχών της Κρήτης βρίσκεται ένας 22χρονος από το Μαρόκο, ο οποίος καταζητούνταν εδώ και πέντε χρόνια από τις αυστριακές Aρχές

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά

  • 0
     



 Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για τη συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά
 
Ικανοποιημένη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση από το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Ανατροπή καταμαράν στις Σπέτσες



Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σπετσών, από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου για περιστατικό ανατροπής καταμαράν και πτώση ατόμου στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Πετροκάραβο Σπετσών.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ιδιωτικό σκάφος «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», που έπλεε στην περιοχή

Πάτρα: Περίεργες «μετακομίσεις» υλικών από τη ΜΟΜΑ σε άλλους χώρους

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, στο στρατόπεδο της ΜΟΜΑ στο Ρηγανόκαμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr τα τελευταία εικοσιτετράωρα γίνεται κίνηση στρατιωτικών οχημάτων (stayer), από το στρατόπεδο

«Τάγματα εφόδου στη χώρα, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά»

 «Τάγματα εφόδου στη χώρα, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά»
 
«Τάγματα εφόδου στη χώρα, καπηλευόμενα τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί» δήλωσε στη Βουλή, ο υπουργός, Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας.
Αφορμή για τη δήλωση του ήταν η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, με αφορμή

Ανέκδοτο: Οι αρετές του Έλληνα!

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.
Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.

Για τους Έλληνες είπε,

«Αυτό είναι Ευρώπη», είπε ο Γιούνκερ δείχνοντας τον Παρθενώνα



«Αυτό είναι Ευρώπη», είπε δείχνοντας τον Παρθενώνα, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, καθηγητής, κ. Δημήτρης Παντερμαλής, κατά την ξενάγησή του στην αίθουσα του Παρθενώνα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών της σπείρας που εξαπατούσε ηλικωμένους



Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη συλληφθεί δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 50 ετών, ενώ αναζητείται ο 25χρονος

Άσος στα θαλάσσια σπορ ο Πάρις Κασιδόκωστας! (φωτό)

Διακοπές στην Ελλάδα έκανε για μια ακόμα χρονιά ο Πάρις Κασιδόκωστας που τον περισσότερο καιρό μένει στο Λος Άντζελες, όπου και έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΑΣ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 23 Αυγούστου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια του από 18-08-2012 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, σχετικά με τη σύλληψη δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 52 και 50 ετών και την αναζήτηση 25χρονου συνεργού τους, οι οποίοι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη απατών σε βάρος ηλικιωμένων, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες τους.

Οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια

Του Σταύρου Μαρίνη
Τελικά άφησα να περάσει ένας μήνας από τα δίχρονα του Σωκράτη και η σύλληψη μέλους των ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ θα δώσει θεωρώ μεγαλύτερη σημασία σε όσα θα γράψω. Είναι αδιανόητο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία να δολοφονείται ένας δημοσιογράφος με τέτοιο τρόπο έξω από το σπίτι του και ουδείς δυο χρόνια μετά να μην μπορεί να πει στο κοριτσάκι του που γεννήθηκε και δεν γνώρισε τον ΣΩΚΡΑΤΗ ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες της ΣΕΧΤΑ.

Στη Στυλίδα ο Μανώλης Φάμελλος



Ο Μανώλης Φάμελλος ταξιδεύει στη Στυλίδα, φιλοξενούμενος του «Mistral», την Παρασκευή 24 Αυγούστου, για να παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και τον νέο του δίσκο με τίτλο «Τι υπάρχει

36χρονος «ματάκιας» στον Πλαταμώνα βιντεοσκοπούσε λουόμενους που άλλαζαν σε παραβάν!


  • 0
     



 36χρονος «ματάκιας» στον Πλαταμώνα βιντεοσκοπούσε λουόμενους που άλλαζαν σε παραβάν!
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Λιτόχωρο Πιερίας 36χρονος, ο οποίος στον Πλαταμώνα είχε τοποθετήσει σε ξύλινο παραβάν μια μικροκάμερα και κατέγραφε επίμαχα σημεία λουομένων που προέβαιναν σε αλλαγή ενδυμασίας.
Κατασχέθηκε μία κάμερα, μαζί με μια κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε αρχεία βίντεο καταγραφής

Τα... όργια του πρίγκιπα Χάρι


Στο Λας Βέγκας κάνει διακοπές ο πρίγκιπας Χάρι και όπως φαίνεται το… παραέριξε έξω. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το TMZ δείχνουν τον πρίγκιπα Χάρι ολόγυμνο να προσπαθεί να κρυφτεί, πότε με τα χέρια, πότε πίσω από μια άλλη γυμνή κοπέλα, για να μην φανούν τα επίμαχα σημεία.

«Ευκαιρίες στον Πετρόπουλο»


Photo: Action Images
Ο Αντώνης Πετρόπουλος αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» είναι της άποψης πως ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους», από τους οποίους φέτος λείπει αρκετά ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου:

Σε αδιέξοδο οδηγεί την χώρα η Κυβέρνηση

Του Σταύρου Μαρίνη
Ατυχώς για τον κ. Σαμαρά μετά τις παλινωδίες του πάνω στο θέμα του μνημονίου. Καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο και ξαφνικά έγινε οπαδός του δεύτερου για να γίνει Πρωθυπουργός το ΜΝΗΜΟΝΙΟ οδηγεί τους Έλληνες σε οικονομική εξαθλίωση και την Ευρωζώνη σε διάλυση.

«Πεδίο μάχης» το στρατόπεδο της Κορίνθου



Έντονες είναι οι αντιδράσεις των πολιτών της Κορίνθου για τη μεταφορά περίπου 400 παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο της περιοχής.

Μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και πολίτες προσπαθούν να αποτρέψουν τη δημιουργία κέντρου

Χλιαρό «ναι» των Εγγλέζων στη διάθεση θραυσμάτων από γλυπτά του Παρθενώνα



Το Βρετανικό Μουσείο έκανε δεκτή την πρόταση του καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή για τη συγκόλληση θραυσμάτων από γλυπτά του Παρθενώνα.

Ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανα πρόταση για τα θραύσματα που βρίσκονται

Καλλιεργούσαν χασίς στην αυλή φυλακής

 Καλλιεργούσαν χασίς στην αυλή φυλακής
 
Δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν κρατούμενοι ανακαλύφθηκαν στον κήπο του προαυλίου χώρου των φυλακών του Σαιν-Μαρτέν-ντε-Ρε, στη δυτική Γαλλία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το συνδικάτο των φυλάκων.
Περίπου 15 δενδρύλλια ύψους 80 εκατοστών ανακαλύφθηκαν «κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης του Σαββατοκύριακου

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...