Τρία θανατηφόρα τροχαία σε Ημαθία και Πέλλα

 Τρία θανατηφόρα τροχαία σε Ημαθία και Πέλλα
Δύο μοτοσικλετιστές και ένας ποδηλάτης έχασαν τη ζωή τους σε τρία τροχαία…
Τα δυστυχήματα με θύματα τους τρεις άνδρες, σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.
Στην εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Βέροιας, χθες στις 9:50 το βράδυ, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 61χρονος συγκρούστηκε με

Συγκρούσεις Ισπανών ανθρακωρύχων με αστυνομικούς


image






Oι ανθρακωρύχοι διαδηλωτές εκτοξεύουν αυτοσχέδιες ρουκέτες και πέτρες κατά των αστυνομικών στο «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στις επαρχίες «Αστούριας» και «Λεόν» της Ισπανίας. Περίπου 200 εργάτες διαδηλώνουν κατά των περικοπών της Ισπανικής κυβέρνησης στις επιδοτήσεις προς τη βιομηχανία τους οι οποίες μειώθηκαν από τα 375 εκατομμύρια ευρώ σε 137 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο

Απόψε θα ζήσουμε μία μέρα με ένα δευτερόλεπτο παραπάνω!


Απόψε θα ζήσουμε μία μέρα με ένα δευτερόλεπτο παραπάνω!
Απόψε το βράδυ, βράδυ 30ης Ιουνίου, θα έχει κάτι το ασυνήθιστο: ο χρόνος θα κάνει ένα άλμα και το τελευταίο λεπτό του δεν θα διαρκέσει 60, αλλά 61 δευτερόλεπτα.

Επεστράφη ο κλεμμένος πίνακας του Νταλί με ταχυδρομείο

Επεστράφη ο κλεμμένος πίνακας του Νταλί με ταχυδρομείο
Επίστράφηκε μέσω ταχυδρομείου, σε άριστη κατάσταση, ο πίνακας Cartel de Don Juan Tenirio του Σαλβαντόρ Νταλί, ο οποίος είχε κλαπεί την περασμένη εβδομάδα από πινακοθήκη της Νέας Υόρκης, επιστράφηκε την Παρασκευή μέσω ταχυδρομείου

Μέρκελ: "Καμία παροχή χωρίς αντάλλαγμα"


Μέρκελ: "Καμία παροχή χωρίς αντάλλαγμα"
Μάχη για να κερδίσει τις εντυπώσεις δίνει η Μέρκελ που επιστρέφει στο Βερολίνο «ηττημένη» από την Ισπανία και την Ιταλία.
Η λιγότερο «σιδηρά» καγκελάριος δηλώνει ενώπιον της Μπούντεσταγκ ικανοποιημένη.

Μετά το "δεν πληρώνω" το "δεν δηλώνω" στην εφορία


Μετά το "δεν πληρώνω" το "δεν δηλώνω" στην εφορία
Φόβοι ότι μετά τους "δεν πληρώνω", έρχονται οι "δεν δηλώνω" έχουν ανάψει φωτιές στο υπουργείο Οικονομικών, που ψάχνει τρόπους να εντοπίσει όσους σκέφτονται να αποφύγουν να κάνουν δήλωση φέτος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε στον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας επειδή υποστηρίξε την Ελλάδα!!!



Μια νεαρή μητέρα 19 χρονών πήγε την προηγούμενη Παρασκευή να δει τον αγώνα
ποδοσφαίρου Ελλάδας-Γερμανίας μαζί με τους φίλους της και το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ένα μαυρισμένο μάτι και σπασμένα κόκκαλα.
Επειδή είναι μισή Ελληνίδα υποστήριζε και τις δύο ομάδες, και για να το δείξει αυτό μπήκε στο μετρό τυλιγμένη με της σημαίες και των δύο χωρών.

Έφυγε ο Θύμιος Καρακατσάνης


Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε γεννηθεί το 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά.
Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και στη συνέχεια στο ελεύθερο θέατρο.
Στο θέατρο είχε παίξει σε έργα του Αριστοφάνη, του Μολιέρου, ενώ στον κινηματογράφο οι εμφανίσεις του υπήρξαν πιο σπάνιες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ο Συνέδριο Νέες Καλλιέργειες

Προοπτικές & δυνατότητες, Ιανουάριος 2013
2ο Συνέδριο – έκθεση «ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες». www.agrorama.com Στο συνέδριο-έκθεση θα παρουσιαστούν προτάσεις όπως καλλιέργειες για στέβια, ιπποφαές, κρανιά, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, σμέουρα, μύρτιλο, βατόμουρο, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, καρυδιές, κ.ά. Το συνέδριο-έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης-Αθήνα. Δείτε πληροφορίες εδώ: www.Agrorama.com

Εθνική πολιτική ή εθνική ντροπή;

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
 Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.
Πρόκειται για τον επιθανάτιο ρόγχο μιας γενικότερα παραπαίουσας πολιτικής που προεκλογικά θέλει να εκδικείται και να θυμίζει ότι είναι ακόμη εδώ.Ίσως,επειδή,τα αεροπλάνα με τους μεταφερόμενους ψηφοφόρους δεν έφυγαν ούτε πρόκειται να φύγουν για την Ελλάδα.

Βίντεο-σοκ από την σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου


Η 21χρονη ρεπόρτερ βρέθηκε στην πλατεία του Καΐρουτην Κυριακή, για να καλύψει τους πανηγυρισμούς για την εκλογική νίκη του Μοχάμεντ Μόρσι, των Αδελφών Μουσουλμάνων. Ενώ οι περισσότεροι πανηγύριζαν μια ομάδα ανδρών την περικύκλωσε και όπως περιγράφει άρχισαν να της φωνάζουν και να της σκίζουν τα ρούχα. «Με τραβούσαν από τα πόδια. Με τραυμάτισαν, έπιαναν το στήθος μου και έβαζαν τα χέρια τους σε όποιο σημείο του κορμιού μου μπορείς να φανταστείς. Τόσοι πολλοί άνδρες… Το μόνο που μπορούσαν να δω ήταν μοχθηρά μάτια και χαιρέκακα πρόσωπα, ενώ ήμουν βορά σε πεινασμένα λιοντάρια», εξομολογείται η Σμιθ.

Βίντεο-σοκ από την σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου | TreloKouneli.gr

Βίντεο-σοκ από την σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου | TreloKouneli.gr

ΧΩΡΙΣ ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΟΓΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Από το : enimerosi24.gr
Δεν θα είναι ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο νέο πρωινό του Ant1 που ξεκινάει στις 9 Ιουλίου, λόγω ιατρικού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του. Στη θέση του δημοσιογράφου θα...

ΝΕΚΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ και δύο Γεωργιανών σημειώθηκε τη νύχτα στη συμβολή των οδών Αγνάντων και Οβρένοβιτς, στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα...
στους δύο Γεωργιανούς να σταματήσουν καθώς το αυτοκίνητό τους θεωρήθηκε ύποπτο ενώ είχε προηγηθεί ληστεία σε σπίτι της περιοχής.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα θα ανοίξουν το απόγευμα οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή του κόμματος. Στο μεταξύ, άρχισαν...
οι τριήμερες εκδηλώσεις, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του 5ου Φεστιβάλ «Resistance 2012 - Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων» που διοργανώνει η Κομμουνιστικη Οργάνωση Ελλάδας, μια από τις πιό ισχυρές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Το μέλλον είναι τώρα!».

Σμιλεμένο σώμα: Συνδυάστε γυμναστική και σωστή διατροφή



Το μυαλό σας μπορεί να είναι έτοιμο για διακοπές και παραλίες, τι γίνεται, όμως, με το σώμα σας;Έχετε ακόμη λίγο χρόνο να διορθώσετε κάποιες ατέλειες και οι τροφές που θα σας βοηθήσουν σε αυτό είναι αρκετές.

Αλβανοί με πυροβόλα όπλα εναντίον τουριστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη!


 Αλβανοί με πυροβόλα όπλα εναντίον τουριστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη!
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν απόψε στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως!
Σύμφωνα με το thousandnews.gr 5 άτομα αλβανικής καταγωγής με πυροβόλα όπλα στα χέρια επιχείρησαν

Εκτός προεδρείου της Βουλής η Χρυσή Αυγή



image

Δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση αντιπροέδρου Πολύβιος Ζησιμόπουλος με 204 άκυρα, 41 υπέρ και 39 λευκά. Για την εκλογή αντιπροέδρου απαιτούνται 75 ψήφοι και συνεπώς η θέση θα παραμείνει κενή. Οι αντιπρόεδροι που εξελέγησαν είναι

Το συμπέρασμα από τις Βρυξέλλες: Έλληνα ψήφισες ανάποδα!

  • 74
     



 Το συμπέρασμα από τις Βρυξέλλες: Έλληνα ψήφισες ανάποδα!
Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου
Οι «αντιμνημονιακοί» νίκησαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα σχημάτισαν ξανά κυβέρνηση οι «μνημονιακοί»!
Παράδοξο; Όχι, απλώς Ελληνικό.
Είπαμε, ο άγνωστος, ανώνυμος σημείωσε ορθά στον τοίχο: « Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι… καταντάς»!
Η χθεσινοβραδινή κατάληξη της Συνόδου Κορυφής έδειξε τι σημαίνει σύγχρονη Ελληνική κατάντια.

Να κάνω μακροβούτι;


image






Ακατάλληλες και κατάλληλες για μπάνιο παραλίες στην Αττική

Απορία: Πώς είναι δυνατόν η Αττική να έχει 11 βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες και τα Κύθηρα (τυχαίο παράδειγμα) μόλις μία;

Τι σχέση είχαν τα pin-up girls με το Photoshop;


n



Ρετούς νυστέρι με το χέρι! 

Τώρα που όλα θέλουν να δείχνουν vintage και τα ηχεία παιανίζουν swing ύμνους συνοδεύοντας κοκτέιλ Caipiroska μάνγκο, η pop καλλιτεχνία του αμερικάνου ζωγράφου Gil Elvgren (1914-1980) φαντάζει πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Athens Voices 398


image



Athens Voices 398
«Σύριζα το πήρε».
(Φωνή θαμώνα στο πρώτο ελληνικό σουτ για γκολ στον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία, Παρασκευή βράδυ στη «Μουριά», Καλλιδρομία & Χ. Τρικούπη)

Στο νοσοκομείο 5χρονο αγόρι που κινδύνευσε να πνιγεί


Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται αυτή την ώρα στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα 5χρονο αγόρι που λίγο έλειψε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στο Σταλό Χανίων.

Άλλοι 6 παράνομοι οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο των ελέγχων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, εντοπίστηκαν έξι ακόμη παράνομοι οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως διαπιστώθηκε οι συγκεκριμένοι οίκοι ανοχής λειτουργούσαν

Ανεβλήθη η δίκη Κουρή

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσης του ιδιοκτήτη του ALTER, Γιώργου Κουρή, για τις 26 Φεβρουαρίου, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων του.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η διαδικασία ρύθμισης των χρεών του, που ο ίδιος έχει ζητήσει. Ο Γ. Κουρής κατηγορείται για οφειλές στο Δημόσιο ύψους 307.000 ευρώ.

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση!

 ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει της έξωση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.




Δεν υπάρχει... σάλιο στον δήμο Tρικκαίων

Δραματική η κατάσταση στα Ταμεία του Δήμου τη στιγμή που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δημοτών προς αυτόν αγγίζουν τα… 10,5 εκ. Ευρώ!
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Στουρνάρας απηύθυνε κάλεσμα για… πολλοστή φορά προς τους οφειλέτες να ενταχθούν στον νέο Νόμο ο οποίος τους επιτρέπει την καταβολή των δόσεων σε ορίζοντα τετραετίας με προνομιακή μάλιστα δόση.

Οι… στριμωγμένοι των οικονομικών θέσεων


 Οι… στριμωγμένοι των οικονομικών θέσεων
Με έκπληξη είδαν οι επιβάτες της πτήσης για Βρυξέλλες την Τετάρτη το απόγευμα, τον Κάρολο Παπούλια, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Βαγγέλη Βενιζέλο να κάθονται στις οικονομικές θέσεις του αεροσκάφους.
Πληροφορίες από επιβάτες της πτήσης αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθόταν άνετα στη θέση του και το απολάμβανε.

Το "Hello" απαθανάτισε την παρουσιάστρια να κάνει surf με το μαγιό της και μας την παρουσιάζει χωρίς ρετούς, όπως δηλαδή είναι το σώμα της, χωρίς την παρέμβαση των ειδικών που...

Ο "τελευταίος" φίλος της Amy Winehouse κατηγορείται για βιασμό!

Ο 35χρονος σκηνοθέτης, κατηγορείται για δυο υποθέσεις βιασμού και αναμένεται ν΄απολογηθεί μπροστά στον δικαστή μες τον επόμενο μήνα.

Ο Travis, συνελήφθη στις 5 Απριλίου, από την αστυνομία του Metropolitan,

Ελληνογερμανίδα γρονθοκοπήθηκε στο Βερολίνο γιατί πανηγύρισε!


Σε fan zone του Βερολίνου βρέθηκε στις 22 Ιουνίου, το βράδυ του προημιτελικού του Euro 2012, ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα, μία Ελληνογερμανίδα, η οποία δέχθηκε μπουνιά, επειδή υποστήριζε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Η 19χρονη μητέρα, που έχει διπλή καταγωγή,

Χωρίς δασκάλους ελληνικών φέτος τα χωριά της Καλαβρίας

Δεν θα μάθουν ελληνικά φέτος τα παιδιά στην Καλαβρία καθώς για πρώτη φορά, λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών, το ιταλικό υπουργείο Παιδείας δεν έστειλε καθηγητές στην περιοχή για διδάξουν ελληνικά.
Αυτό ανέφερε ο Τίτο Σκιλάτσι, γραμματέας της ελληνικής κοινότητας «Γιαλός του Βούα» στην επαρχία της Καλαβρίας,

Στέλιος Ρόκκος: «Ψάχνουν για τηλεοπτικά πρόσωπα»

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την εμπειρία του από το reality, που συμμετείχε σαν κριτής και για το μέλλον της ελληνικής δισκογραφίας.

«Πλέον, αν ένας δίσκος πουλήσει πάνω από 5.000, κάνουν πάρτι. Δεν υπάρχουν πια οι παραγωγοί, οι οποίοι ούτως ή άλλως ήταν λίγοι. Έχει καταρρεύσει όλο αυτό το οικοδόμημα. Κανείς δεν ψάχνει για

Στον εισαγγελέα οι ληστές των σούπερ μάρκετ


Δύο άντρες, 39 και 48 ετών, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για έντεκα ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τους τελευταίους μήνες,

Σε καλό δρόμο για την Ελλάδα οι αποφάσεις στις Βρυξέλλες

 Σε καλό δρόμο για την Ελλάδα οι αποφάσεις στις Βρυξέλλες
 
Θετικές θεωρούνται για την Ελλάδα οι αναφορές τόσο της απόφασης της ευρωζώνης όσο και του κειμένου των τελικών συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, καθώς εκτιμάται ότι έγινε ένα ουσιαστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με στόχο την έξοδο από την κρίση δημόσιου χρέους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ

Μια καλημερα στην αγαπημενη μου εξαδελφη που ζει και εργαζεται στο τοροντο.Ελπιζω απο σημερα να μας διαβαζετε ολοι στο γραφειο και να τα λεμε μεσω του blog.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...