Σύλληψη 60χρονου για απάτη

Βραδινές ώρες της 27-4-2012 συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος ημεδαπός, για απάτη και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ΄ εξακολούθηση. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας καθηγήτριας Γυμνασίου, υπεύθυνης σχολικής εκδρομής εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε παρουσιασθεί ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και αναλάβει την διοργάνωση της εκδρομής του Σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο δεν είχε καταβάλλει όπως όφειλε για την κράτηση των δωματίων.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα το κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Το μεσημέρι, μεταφέρθηκαν εκεί οι πρώτοι 56 λαθρομετανάστες. Στο κέντρο άνοιξαν τρεις πτέρυγες με 52 οικίσκους χωριτικότητας περίπου 200 ατόμων. Η κάθε πτέρυγα χωρίζεται με περίφραξη, ενώ οι ...

Επιχείρηση "σκούπα" στο Κέντρο της Αθήνας

Ελέγχθηκαν οι χώροι σε δύο (2) πολυκατοικίες  και βρέθηκαν σε πέντε διαμερίσματα εξήντα ένας (61) αλλοδαποί, από τους οποίους τριάντα εννέα (39) στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ

Σφοδρή επίθεση του Αργύρη Ντινόπουλου στον Σταύρο Ψυχάρη και στην διαπλοκή με αφορμή σημερινό παραπολιτικό σχόλιο στο Βήμα της Κυριακής , στην στήλη Βηματοδότης.Εκεί η εφημερίδα αναφέρεται ειρωνικά και απαξιωτικά σε δήθεν πολιτικό λόγο που εκφώνησε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε συγκέντρωση αποφοίτων του Λεοντείου Λυκείου στις 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Park» .Στην ίδια συγκέντρωση ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος είναι επίσης απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου και για τον οποίο το σχόλιο της εφημερίδας είναι ακόμη πιο καυστικό.

KAMMENO,ΨΕΥΤΗ!...

Aπό το : nonews-news
Ο Καμμένος δεν άντεξε τον διάλογο με τον Μπουμπούκο, πέταξε τα ακουστικά και την κοπάνησε από την εκπομπή. Ο Γεωργιάδης τον αποκάλεσε ψεύτη και απατεώνα και χαρακτήρισε "όργιο ψευδολογίας" τα όσα έλεγε για τον υπουργό της...

Στο Κέντρο Κηφισιάς σήμερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Μετά την χθεσινή πετυχημένη συγκέντρωση του Γεράσιμου Γιακουμάτου στο Αιγάλεω με πολύ μεγάλη συμμετοχή σήμερα μιλάει στο Κέντρο Κηφισιάς. Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησής του έχει ως εξής:
"Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να παρευρεθείς στην πολιτική μου εκδήλωση(Κέντρο Κηφισιάς) που θα πραγματοποιηθεί στις 30/4 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα πρώην Goody's 1ος όροφος Κασσαβέτη 9 (είσοδος Δεξιά Καταστήματος Γερμανού).
Γεράσιμος Γιακουμάτος
Βουλευτής Β' Αθήνας
Τηλ 2107296002-4

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ!!!

ΠΗΓΗ:FIMOTRO
ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Η επικοινωνία με τα κινητά και τα σταθερά των επιχειρηματιών έχει σταματήσει για... τεχνικούς λόγους το τελευταίο διάστημα, και θα συνεχιστεί αυτό μέχρι τις εκλογές. Αιτία ο καταιγισμός αιτημάτων που δέχονται από κόμματα και υποψηφίους για...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πρωτομαγιάς

Λόγω των εξαγγελλόμενων εκδηλώσεων – συγκεντρώσεων και πορειών που θα γίνουν στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής πρωτομαγιάς την 1-5-2012, από την 08.00΄ ώρα περίπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές της κυκλοφορίας – εκτροπές) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των πορειών.

Τα βρήκαν

Αρχαιοκάπηλοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Βραδινές ώρες της 27-4-2012 συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 40 και 43 ετών γιατί κατείχαν παράνομα :  Δέκα (10) νομίσματα.

 Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα με πέντε (5) φυσίγγια.

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ MARFIN

Ρεπορτάζ : Γιάννης Σουλιώτης
(από την Καθημερινή της Κυριακής)
Στο αρχείο ενδέχεται να μπει η υπόθεση εμπρησμού της Marfin, στα επεισόδια της 5ης Μαΐου 2010, που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Πηγή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αποκάλυψε στην «Κ» ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε...

Το πρωτοσέλιδο που οδήγησε στην σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου

Σε αυτό το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απάντησαν με μηνύσεις και όχι επί της ουσίας.

Tα 32 υποψήφια κόμματα στις εκλογές της 6ης Μαΐου

«Πράσινο φως» σε 32 κόμματα, συνασπισμούς κομμάτων και μεμονωμένους υποψηφίους άναψε το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου, για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις εκλογές είχαν καταθέσει 36 κόμματα, ωστόσο τέσσερα δεν κατάφεραν να πάρουν την έγκριση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Σαμαράς: «Καμμένος - Τσίπρας είναι για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού»



Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στη Λάρισα, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα φαινόμενα διαπλοκής προσπαθούν να φράξουν το δρόμο στη ΝΔ, καθώς δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑΓΙΑ ΤΟΝ"ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ EXTRA3

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ
aivaliotis-660 1
Εμείς εδώ στο makeleio.gr έχουμε μάθει να γράφουμε πάντα την αλήθεια.
Επειδή οι εργολάβοι της παραπληροφόρησης έχουν κάνει φέιγ βολάν από το πρωί στο διαδίκτυο την «είδηση» ότι η βουλευτάρα του Καρατζαφέρη Κωστής Αϊβαλιώτης έπεσε θύμα προπηλακισμού από μέλη της Χρυσής Αυγής, μέσα στο Extra3, οφείλουμε να πούμε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν.

Προς αποφυγείν παρεξηγήσεων

Οι πολιτικές διαφημίσεις κομμάτων που βλέπετε ανάμεσα από τις αναρτήσεις μας είναι της google. Eμείς πιστοί στις Αρχές μας δεν πήραμε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ από κανέναν πολιτικό σχηματισμό για να μπορούμε ανεπηρέαστοι να συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Θα στηρίξουμε υποψήφιους που θεωρούμε ικανούς από τον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς και βέβαια όλους τους Έλληνες Εθνικιστές Υποψηφίους.

Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής των Αχαρνών μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στις 8:00 το πρωί στο τέρμα της οδού Σεβαστουπόλεως, στο Μενίδι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ Ρ/Σ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

«Ο Α. Σαμαράς δεν θα επέτρεπε ποτέ να εκτεθούν σε τέτοιο κίνδυνο 3.500 επιχειρήσεις της Αχαΐας…»
«Το λουκέτο στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα προκάλεσε σωρούς προβλημάτων στην Πάτρα, την Αχαΐα, αλλά και σε όλη την γεωγραφική ακτίνα δράσης της Τράπεζας στην Δυτική Ελλάδα, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην απαισιοδοξία και στην ύφεση την περιοχή» εξήγησε ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας τη Κυριακή σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και εξηγώντας πως ειδικά μετά την απόφαση της ΤτΕ να εκκαθαριστούν και να κλείσουν οι δανειοληπτικοί λογαριασμοί, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρέθηκαν με… την θηλιά στο λαιμό και χωρίς ούτε καν το δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης που συναλλάσσεται με μία τράπεζα, να ζητήσει νέα ρύθμιση των χρεών του.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του και λέτε εμένα μπουμπούκο;»



Με αφορμή την μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου στον Αιμίλιο Λιάτσο και τη σύλληψη του δημοσιογράφου ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να στάξει «μέλι».

Μαρκόπουλος: Θα κάνουμε κυβέρνηση ακόμη και με το ΚΚΕ

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝΕ
Μετά τον Τσίπρα, άρχισαν να φλερτάρουν με την Αλέκα
Τελικά φαίνεται ότι εκεί στον Καμμένο, φαίνονται αποφασισμένοι σε κάθε περίπτωση να κυβερνήσουν. Το τι λένε, καθημερινά στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, δύσκολα περιγράφεται. Μετά το φλερτ με τον Τσίπρα, άρχισαν να την «πέφτουν» τώρα και στην Αλέκα. Ενδεικτική, είναι περίπτωση του Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της συνεργασίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και με το ΚΚΕ.

Το Χωνί


Ποινική δίωξη στη Ρωσίδα φορέα του AIDS

Μετά από εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.

ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ...

Το Πρώτο Θέμα σήμερα δημοσιοποιεί μια παλιά αλλά πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία με τη Βίκυ Σταμάτη να ποζάρει πανευτυχής με την Έλλη Στάη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που χρίστηκε...
συγγραφέας. Για το αρχείο σας...

Αστείος ο αντιμνημονιακός Πάνος

Παντού δηλώνει ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ. Όμως κανείς δεν τον έχει ακούσει να μιλάει για έξοδο της Χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν πιστεύει ότι ξαφνικά ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας θα ήθελε να δει μια απομονωμένη Ελλάδα να συμμαχεί με τον Φιντέλ Κάστρο ή τους Κομμουνιστές της Βόρειας Κορέας.

Μην πιστεύετε τις δήθεν δημοσκοπήσεις

Απίστευτες δήθεν δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο παρά την απαγόρευση. Οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και θέλουν να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και να δημιουργήσουν κλίμα προς όφελος όσων έχουν κάνει μεροκάματο εδώ και χρόνια την διαδικτυακή ενημέρωση.

Πανικός από τις δημοσκοπήσεις

Γιάννης Κουρτάκης
Μεγαλώνει ο θυμός 7 ημέρες πριν τις εκλογές
Πρώτο Θέμα
AYTA ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
  Θολό εξακολουθεί να παραμένει το πολιτικό σκηνικό μία βδομάδα πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης.

Συνελήφθη 60χρονος για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 23-4-2012 στην περιοχή του Καλάμου, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλάμου, 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τα αδικήματα της παιδικής πορνογραφίας και της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου.Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α. Καλάμου μετά από διερεύνηση καταγγελίας, διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος ημεδαπός διατηρούσε προσωπική σελίδα με παραπλανητικά στοιχεία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου προέβαινε σε γνωριμίες με ανήλικα παιδιά.

Το πρωτοσέλιδο της Real news


ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕ AIDS ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Θετική στον ιό HIV, ο οποίος προκαλεί το AIDS, βρέθηκε μια εκδιδόμενη αλλοδαπή που εργαζόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Για το περιστατικό εκδόθηκε επείγουσα ανακοίνωση με την οποία καλούνται όσοι ήρθαν σε επαφή με...
τη γυναίκα να επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

PANTEBOY...THN TETAPTH 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
(Οικονομικός συντάκτης)
Αγαπητή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
 Μπορεί να είναι γιατρός...ο Γεράσιμος Γιακουμάτος παρά ταύτα έχει άποψη για την οικονομία που πολύ θα ζήλευαν αφού προτείνει μέτρα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και μάλιστα αναλυτικά! Ο...
κύριος Γιακουμάος τονίζει:
Συγκεκριμένα άμεσα μέτρα που πρέπει να γίνουν πράξη αμέσως μόλις η ΝΔ γίνει Κυβέρνηση είναι:
Α. 5 δις
Ρύθμιση αγοράς τυχερών παιγνίων: Αμεση ρύθμιση και νομιμοποίηση με όρους και προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού τζόγου τα διαφυγόντα κέρδη του οποίου στη χώρα μας αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα 5 δις ¤. και που σε γνώση της Τράπεζας της Ελλάδος κατευθύνονται σε φορολογικούς παραδείσους όπως τα νησιά Κεύμαν, Γιβραλτάρ, Σουδάν και αλλού .

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

Ρεπορτάζ : Κατερίνα Κατσαβού
(από τον Τύπο της Κυριακής)
Το παζλ των εδρών, στις επικείμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές, συμπληρώνεται πάνω σε τελείως διαφορετικό «καμβά»: Ο νέος εκλογικός νόμος κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές για βουλευτές οι οποίοι μπορεί να θεωρήσουν «κλειδωμένη» την...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ


Ρεπορτάζ : Κων/νος Ζούλας
(από την Καθημερινή της Κυριακής)

Μια εβδομάδα απομένει μέχρι τη διεξαγωγή των κρισιμότερων ίσως εκλογών της μεταπολίτευσης και είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να απαντηθεί μια σειρά ερωτημάτων που έχουν όχι μόνον αρκετοί πολίτες, αλλά ακόμη και βουλευτές. Ερωτήματα...

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός


Με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόελυκοι» έφτασαν στο νταμπλ, αφού προηγήθηκε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το 1-0 πέτυχε στο 29’ ο Τζιμπούρ, ενώ στο 76’ ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 24' με τον Χολέμπας.

Προσκλητήριο Γιακουμάτου για τους ψηφοφόρους της Β' Αθήνας

 Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος καλεί τους ψηφοφόρους της Β' Αθήνας και όχι μόνο στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη. Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι το παρακάτω.
Θα είναι μεγάλη μου χαρά να παρευρεθείτε στην κεντρική πολιτική μου εκδήλωση στο ξενοδοχείο CARAVEL τη ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ και ώρα 19.30 με θέμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς την ερχόμενη Τρίτη. Έτσι, τα λεωφορεία θα μείνουν...

Αποκλειστικές φωτό από την ομιλία Γιακουμάτου χθες στην Γλυφάδα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Γλυφάδας μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β' Αθήνας Γεράσιμος Γιακουμάτος. Σε μια εποχή που οι πολιτικοί αποδοκιμάζονται και δεν έχουν ακροατήριο ο Μάκης καταφέρνει να μαζεύει τον κόσμο. Με ρεαλιστικές λύσεις και χωρίς ανέφικτες υποσχέσεις εξήγησε γιατί η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος στις προσεχείς εκλογές.

Ριζοσπάστης: «Ράδιο σαπίλα» οι Ράδιο Αρβύλα



Μετά την επίθεση του ΚΚΕ πριν λίγους μήνες στον Αντώνη Κανάκη για το... κίνημα της πατάτας αποκαλώντας τον «Κωστόπουλο», σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα Ριζοσπάστης εκτόξευσε βολές κατά των Ράδιο Αρβύλα για τις αναφορές τους στο ΚΚΕ με αφορμή τις απεργίες και την απροθυμία του ΚΚΕ να κυβερνήσει. Με τίτλο «Ράδιο... σαπίλα» ο Ριζοσπάστης επιτέθηκε στον κ. Κανάκη για μια ακόμη φορά. Αναλυτικά στο σημερινό δημοσίευμα:

Δημοσκόπηση - «κόλαση» στη Β΄ Αθήνας!

ΠΗΓΗ:http://newpost.gr/home/

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται αυτές τις μέρες. Ωστόσο διενεργούνται για λογαριασμό των κομμάτων. Στην συνέχεια και το κάθε ένα από αυτά δίδει- διοχετεύει την δική του εκδοχή να το πούμε, την δική του μέτρηση τέλος πάντων.

ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ...

ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
Τα ρέστα του έδωσε ο Παπαγιάννης στο κεντρικό δελτίο του Kontra για τον φίλο του τον Λιάτσο. Τον έβγαλε τηλεφωνικά, τσάκισε στο ξύλο τον Καμμένο για την επιλογή του να ζητήσει την σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου και πήγε πρώτο το θέμα με όλα...

Στην φυλακή η σύζυγος του 'Ακη Τσοχατζόπουλου

Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά...
την απολογία του ο αδελφός της συζύγου του Άκη Τσοχατζοπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης.

ΟΝΝΕΔ - ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ



Σε μία εντυπωσιακή σχέση στήριξης έχει εξελιχθεί η σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αυτή την προεκλογική περίοδο καθώς οι πιτσιρικάδες της Συγγρού δείχνουν να έχουν δεθεί απίστευτα...

Γ. Κουτρουμάνης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών

Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών έως 10 ποσοστιαίες μονάδες εντός του έτους, προαναγγέλλει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, σημειώνοντας ότι «το κεφάλαιο με τα εργασιακά πρέπει να κλείσει εδώ και να αφήσουμε να λειτουργήσουν οι κανόνες τις αγοράς».

Πανικός στο STAR

Πανικός  χθες το απόγευμα στο STAR όταν ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο των εργαζόμενων πως ενημερώθηκε ότι...

 σε λίγο θα λάβουν email που θα τους ενημερώνει πως θα μείνουν και πάλι απλήρωτοι.

Προσκλητήριο του Μάκη σε όλους

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Γλυφάδας μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β' Αθήνας Γεράσιμος Γιακουμάτος. Σε μια εποχή που οι πολιτικοί αποδοκιμάζονται και δεν έχουν ακροατήριο ο Μάκης καταφέρνει να μαζεύει τον κόσμο. Με ρεαλιστικές λύσεις και χωρίς ανέφικτες υποσχέσεις εξήγησε γιατί η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος στις προσεχείς εκλογές.

Eβδομάδα Παθών

Αρχίζει και επίσημα σε λίγες ώρες η προεκλογική περίοδος. Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα την εβδομάδα των Παθών που βέβαια έχει ξεκινήσει για τους περισσότερους συνέλληνες εδώ και πάρα πολύ καιρό ελέω της οικονομικής κρίσης. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα είναι κοντά σας τα κρίσιμα τελευταία 24ωρα πριν πάτε για να ψηφίσετε. Άλλωστε ξέρετε πολύ καλά τι θα ψηφίσετε και είναι εκλογές που βολεύουν όλους όσους

Του χρόνου, θα υπάρχει κανείς για να τον απειλήσει;

Του χρόνου, θα υπάρχει κανείς για να τον απειλήσει;Του Γιώργου Χελάκη
Εντάξει, το φετινό έφτασε μέχρι την 27η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έμεινε δύο φορές πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό κι είδε το... πουλάκι έτοιμο να πετάξει. Και ποιος ξέρει μπορεί και να πέταγε αν ο Παναθηναϊκός δεν στερείτο για τόσο μεγάλο και τόσο κρίσιμο χρονικό διάστημα τον Λάζαρο, τον Νίνη, τον Λέτο, τον Μπουμπσόνγκ.

Σε λίγες μέρες ο Βασίλης κοντά σας

Σε λίγες μέρες ο Βασίλης Λίγκας θα αρθρογραφεί στο αγαπημένο blog.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...