Nαι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο:
Χρήστος Παππάς-Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Χρυσής Αυγής 
«"Ναι" στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει η Χρυσή Αυγή», προανήγγειλε μέσα από τον Α989, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και πρόσθεσε ότι «το σύνολο της αντιπολίτευσης έχει τη δύναμη να οδηγήσει απευθείας σε προανακριτική επιτροπή, διαφορετικά η εξεταστική θα είναι κουκούλωμα».


Για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι είναι «αγαπημένο παιδί του συστήματος» και διαφοροποιήθηκε λέγοντας «εμείς είμαστε κάθετοι στην καταγγελία του μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ "στρογγυλεύει" τα πράγματα».

Ο κος Παππάς ξεκαθάρισε ότι «αν θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, τίποτα δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε νέο κόμμα» και πρόσθεσε ότι «εντελώς άκαιρα ζητάει (ο Βενιζέλος) να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, είναι αντιδημοκρατικό» ενώ υποστήριξε ότι «ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι τρομοκρατημένος επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι τελευταίο κόμμα». 

Τέλος, για το θέμα της Αλβανίας, ο κος Παππάς δήλωσε ότι «υπάρχει άγνοια και ότι τα σχέδια της Μεγάλης Αλβανίας είναι υπαρκτά…. Η Αλβανία είναι το "αγαπημένο παιδί" των ΗΠΑ». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η γειτονική χώρα είναι «ένα ζωντανό έθνος. Τουναντίον, η Ελλάς περιφέρεται σαν ζητιάνα στις αυλές της Ευρώπης. Ως κράτος δεν έχουμε οράματα και πολιτική με συνέπεια. Έχουμε προσωποπαγή πολιτική με χαμόγελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...