Celebrity Police: Γυμνές στο κρύο

Celebrity-Police-gymnes-sto-kruo tsolka-sig.png

Ελευθερία Ελευθερίου: Αυτή η λεπτή φυσιογνωμία, αυτά τα αριστοτεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό το διεισδυτικό ύφος, αυτή η κλασική κατατομή, μην μου πείτε ότι δεν σας έκανε αμέσως να αναγνωρίστε την Ελευθερία Ελευθερίου. Φυσικά με αυτή την εμφάνιση το μικρόφωνο είναι περιττό, αλλά αφού το θέλει το κορίτσι μην το στεναχωρήσουμε.
 
Αθηνά Οικονομάκου: Σελήνη πάει άσυλο. Ξέχασε Χοχο! Γυρίσει τον πάρει! Χιονίζει έξω, φοράει σανδάλι και έλεγε "γιατί κρυνώνει, γιατί κρυώνει, γιατί κρυώνει Σελήνη;» Σελήνη πάει και Σφακιά. Κάνει πρόβα, κεφαλομάντηλο και βράκα κρητικιά. Σφακιά μπορεί να μην θέλουνε Σελήνη.



Πάολα: Σχεδόν τόσο ντυμένη που δεν θα την γνωρίζαμε! Ευτυχώς και την καταλάβαμε από τα γαρύφαλλα. (κυρίες μου για σας bonus ο κύριος με το μπουζούκι πίσω της. Κουκλάκι ζωγραφιστό)



Μυρτώ Αλικάκη: Το κάδρο είναι στραβό. Στην καρέκλα έχουν ξεχάσει ένα μικρόφωνο. Στο πήλινο διακοσμητικό πιάτο έχουν ρίξει κάτι ψιλά αλλά δεν φτάνουν ούτε για τσιγάρα. Το πλακάκι θέλει σφουγγάρισμα. Ο τοίχος θέλει βάψιμο. Η Μυρτώ Αλικάκη θέλει να βάλει καμιά φούστα γιατί την ξέχασε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...