Συνελήφθη Πακιστανός που διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 41χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για...
παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, προχθές στις 15:30΄το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 41χρονος, σε περιοχή της Χαλκίδας και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος (1.150) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη βρέθηκαν επιπλέον (220) πακέτα.

Συνολικά κατασχέθηκαν (1.370) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν εισπραχθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί από το Ελληνικό Δημόσιο.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...