ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ!!!



ΕΙΝΑΙ Ο 2ος Δ/NΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Και άλλος Διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών [εκτός του Βόλου] και μάλιστα –όπως αποκαλύπτει το Fimotro- Αρχισυνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να εμπλέκεται στην δικογραφία με τους διεφθαρμένους...
αστυνομικούς που έκαναν «πλάτες» σε Αλβανούς λαθρέμπορους ναρκωτικών. Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τι αναφέρεται στην δικογραφία για τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, ο οποίος κατηγορείται πως έδινε "συγχωροχάρτια" σε λαθρέμπορους που η φυσική τους θέση θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή :

"Για τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή προεκυψε η συνεργεια του στην εγκληματική οργάνωση. Όπως διαπιστώθηκε, ο αξιωματικός σε απροσδιόριστο χρόνο και πάντως κατά το χρονικό διάστημα από 05-12-2011 εως και 11-06-2012, εν γνώσει του ενημερωσε ψευδώς τις Εισαγγελικες και Δικαστικες αρχες, ότι ετερα άτομα και όχι οι πραγματικοί πληροφοριοδότες, παραχώρησαν πληροφορίες στην Υπηρεσια του και επιτεύχθηκαν οι συλλήψεις, α) την 27-11-2011 στο Ζεφύρl Αττικής ενός αλλοδαπού υπηκόου για αγοραπωλησία είκοσι επτά (27) δεμάτων ναρκωτικής ουσίας κάνναβης συνολικού βάρους (29.351) γραμμαρίων,β) την 29-11-2011 στη Λάρισα ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (2.542) γραμ.ηρωίνης και (2.092) γραμ. κάνναβης, γ) την 13-03-2012 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τεσσαρων ημεδαπών για κατοχη ποσότητας (4.002) γραμμαρίων ναρκωτικης ουσίας κανναβης, επιδιώκοντας στην καταχρηστικη εφαρμογη του αρθρου 27 του Κ.Ν.Ν. Από την παροχη της πληροφορίας και την ενεργοποίηση των ευεργετικών διαταςεων, η εγκληματικη οργανωση επιδίωςε οικονομικό όφελος. Κατα τη διενεργηθείσα έρευνα, κατασχέθηκαν από το αρχείο του γραφείου του τρία ακριβη φωτοαντίγραφα εγγραφων, προς τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λαρισας που αφορούν στις παραπανω (α), (β) και (γ)περιπτώσεις σχετικα με την ενεργοποίηση των ευεργετικών διαταςεων του 27 του Κ.Ν.Ν. ".
Ο Αξιωματικός αυτός -όπως έμαθε το Fimotro- δεν έχει συλληφθεί αφού κατηγορείται για: απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...