Διαψεύδει ο Μουρούτης το real.gr - Tι απαντά το site


«Πινγκ- Πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και του εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου σημειώθηκε σημέρα στο Twitter. Αφορμή ένα δημοσίευμα του real.gr που έκανε λόγο περί παρέμβασης του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής.
Η διαδικτυακή συζήτηση άρχισε όταν ο κ. Μουρούτης με σχόλιό του στην προσωπική σελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου διέψευσε την είδηση ότι ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις, λέγοντας πως πρόκειται «για δήθεν παρέμβαση» που δεν έγινε ποτέ.

«Γράψατε για μια δήθεν παρέμβαση. Όμως δεν μίλησε κανένας πρωθυπουργός, παρά μόνο Σουλτς και Ρομπάι», ήταν η ακριβής αναφορά του κ. Μουρούτη με τον δημοσιογράφο να του απαντά άμεσα: «Θα σας απαντήσει ο διευθυντής του site», επεσήμανε ο Νίκος Χατζηνικολάου και διευκρίνισε πως πρόκειται για ανταπόκριση και δεν αναφέρεται σε επίσημη παρέμβαση.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού φάνηκε να επιμένει πως το ρεπορτάζ κάνει λόγο για μία παρέμβαση του κ. Σαμαρά, η οποία όμως «δεν έγινε ποτέ στη Σύνοδο Κορυφής».

«Ούτε στο περιθώριο των επίσημων δηλώσεων;», αναρωτήθηκε ο κ. Χατζηνικολάου, παραπέμποντας εκ νέου το θέμα στο διευθυντή του portal ενώ ζήτησε διευκρινίσεις για το εάν οι δηλώσεις έχουν γίνει στο περιθώριο της Συνόδου.

Η συζήτηση έλαβε τέλος με τον κ. Μουρούτη να διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωση και τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν τις τυπικές «καλημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...