Η άγνωστη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου

Το όνομα της Μαριέλλης Λαζοπούλου, κόρης του Λάκη Λαζόπουλου εμφανίζεται στους τίτλους τέλους στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η 25χρονη που κάνει καριέρα μακριά από τον διάσημο πατέρα της και τα φώτα της δημοσιότητας εργάζεται στο τμήμα παραγωγής της «Village Films», οπότε φιγουράρει σε όλες τις ελληνικές παραγωγές της εταιρείας, ενώ, για πρώτη φορά, ενεπλάκη σε κοινή δουλεία με τον μίστερ Αλ Τσαντίρι στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι».

Η Μαριέλλη αποφεύγει τα κοσμικά events και τα φλας των φωτογράφων, ενώ δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την δουλειά ή τα προσωπικά της. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα παιδιά διασήμων, αποφεύγει την δημοσιότητα αν και έχει «επώνυμες» παρέες, όπως ο Μάνος Θεοφίλου και η Εριέττα Κούρκουλου.

Από τις λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε», ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην Πάρο, στις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε με τον πατέρα της. Η νεαρή διατηρεί ιδανικές σχέσεις με τους γονείς της, ενώ δεν παραλείπει να «πετάγεται» στη Λάρισα για να δει την αγαπημένη της γιαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...