Πρεμιέρα για την εφημερίδα του Δελλατόλα


Antonis-Dellatolas
Καλές αντοχές… Η εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα “6μέρες” βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα, κάνοντας ποδαρικό στον δύσκολο χώρο της καθημερινής μάχης για την ενημέρωση αλλά και την κυκλοφοριακή καθιέρωση.

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, όπου παρουσίασε το νέο εγχείρημά του, και αποκάλυψε τις στρατηγικές στοχεύσεις του για να καταφέρουν οι “6μέρες” να σταθεροποιηθούν σε έναν ικανό αριθμό καθημερινών φύλλων.
“Τώρα αρχίζει το σκληρό ροκ. Η κοινωνία απέναντι στην εφαρμογή των μέτρων και στη συγκυβέρνηση, στα “τζάκια” της διαφθοράς και τον παλαιοκομματισμό, στο νεοφασισμό και τον ρατσισμό”, είναι το βασικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.
Στην ταυτότητα της εφημερίδας “6μέρες”, εμφανίζονται ως εκδότης-διευθυντής ο Αντώνης Δελλατόλας, σύμβουλος έκδοσης ο Βαγγέλης Παπακώστας, αρχισυντάκτης ο Γιώργος Γιουκάκης, αρχισυντάκτης έκδοσης ο Νίκος Βελετάκος, ενώ υπεύθυνοι των τμημάτων είναι οι Έρση Βάτου στο διεθνές, Φώτης Απέργης στο πολιτιστικό και Στέφανος Κούμπης στο αθλητικό.
Καλή αρχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...