Τα κοράκια των ασφαλιστικών σκυλεύουν το πτώμα του ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ιστός της Πηνελόπης (Οδύσσεια, τ,149)


Πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι από το επαίσχυντο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Στουρνάρα, την περασμένης Τετάρτη, μέσω της ψήφισης στο «Μνημόνιο 3» των όρων ένταξης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, τα «κοράκια» των Ασφαλιστικών Εταιρειών ξεκίνησαν την απόπειρα σκύλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Συνάδελφοι δημοσιογράφοι, από τουλάχιστον πέντε (5) Μέσα Ενημέρωσης, επικοινώνησαν με τους Ανεξάρτητους Δημοσιογράφους, ενημερώνοντάς μας για την απόπειρα εκπροσώπων της «Συγκεκριμένης Ασφαλιστικής», οι οποίοι τους έλεγαν επί λέξει:

«Τώρα, που ο ΕΔΟΕΑΠ οδηγείται στον ΕΟΠΥΥ, εμείς έχουμε ετοιμάσει ειδικά για τους δημοσιογράφους ένα πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών υγειάς με πολύ δελεαστικούς όρους χρηματοδότησης».

Όλα τα τηλεφωνήματα έγιναν προς τα κινητά τηλέφωνα των συναδέλφων, που τυγχάνει να βρίσκονται στις σχετικές λίστες της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ.

Καλούμε τον αρμόδιο εισαγγελέα να επέμβει αυτεπαγγέλτως, άμεσα, για την αποκάλυψη της ταυτότητας εκείνων που διέρρευσαν τη λίστα προς την «Συγκεκριμένη Ασφαλιστική» και οποιοδήποτε άλλο «φορέα» παροχής υπηρεσιών και την άσκηση διώξεων κατά παντός υπευθύνου. Επιπλέον, καλούμε την αρμόδια Αρχή να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες δεδομένου ότι προκύπτει στο ελάχιστο το θέμα της διαρροής των ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς αγνώστους, οι προθέσεις των οποίων τελούν εν αμφιβόλω.

Σε ότι μας αφορά, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει το δικό μας «ρεπορτάζ» για την αποκάλυψη όλων των υπευθύνων. Το όνομα της «Συγκεκριμένης Ασφαλιστικής» όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεσή μας και δηλώνουμε πρόθυμοι να τα προσκομίσουμε σε κάθε αρμόδια Αρχή.

Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι

andimosiografoi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...