Κασιδιάρης: Ο Πάγκαλος μετέφερε την... πείνα του από τα ψητοπωλεία στο twitter


Σφοδρή επίθεση με πρόδηλη ειρωνεία και «χτυπήματα κάτω από τη μέση» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, εναντίον του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει πως «η Χρυσή Αυγή πρέπει να βγει εκτός νόμου».

Μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα, ο κ. Κασιδιάρης, αναφέρει: «Ο Πάγκαλος αναγκάστηκε να κόψει τις εξορμήσεις στα ψητοπωλεία και τις ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής, φοβούμενος τα γιαούρτια και τους καφέδες. Από τότε ξεσπά στο twitter και στα καθεστωτικά ραδιόφωνα την ακόρεστη πείνα του για προβολή και δημοσιότητα».

Με τις αναφορές στην… πραγματική αλλά και την εικονική πείνα του κ. Πάγκαλου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταγράφει άλλο ένα επεισόδιο στο γύρο των λεκτικών, ενίοτε όχι και μόνο, επιθέσεων προς άλλα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου, συναδέλφους του στη Βουλή ή μη.

Αναμένεται με ενδιαφέρον ενδεχόμενη απάντηση του κ. Πάγκαλου, ο οποίος εξάλλου συνηθίζει να «σηκώνει το γάντι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...