«Εάν o Oλυμπιακός παίξει όπως με την Άρσεναλ, μπορεί να νικήσει»

www.zougla.gr
Έχοντας φάει με το κουτάλι τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέλυσε στη zougla.gr τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ, επισημαίνοντας ότι, εάν οι «ερυθρόλευκοι» επαναλάβουν μια εμφάνιση όπως αυτή με την Άρσεναλ, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν με το «διπλό».

- Τι βλέπεις στο αποψινό ματς;
«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου. Στόχος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

- Ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η 3η θέση που οδηγεί στο Europe League ή η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League;
«Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί, γιατί ένα αποτέλεσμα μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα. Εάν ο Ολυμπιακός νικήσει, τότε έχει κάθε λόγο να σκέφτεται ακόμη και τη 2η θέση. Με ισοπαλία νομίζω ότι θα πάει για την 3η θέση».

- Πώς θα πρέπει να διαχειριστεί το ματς;
«Πρώτα και κύρια να μη δεχτεί γκολ και να προσπαθήσει να είναι καλός δημιουργικά. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα ολόκληρο ματς, καταστρέφοντας το παιχνίδι του αντιπάλου».

- Έχεις εικόνα της Μονπελιέ;
«Είναι η Πρωταθλήτρια Γαλλίας και αυτό λέει πάρα πολλά. Είναι ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Θα έλεγα ότι δεν μας ταιριάζουν οι γαλλικές ομάδες. Φέτος, η Μονπελιέ δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι μια καλή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα βρει τον δρόμο της. Φτάνει να μην το κάνει απόψε…».

- Από τον Ολυμπιακό τι περιμένεις;
«Ο Ολυμπιακός δείχνει καλά στοιχεία. Δεν ξέρω ποιοι θ' αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει να χτυπήσει από τις πτέρυγες. Όπως έκανε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Εάν επαναλάβει μια εμφάνιση όπως αυτή, τότε έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και τη νίκη. Εντάξει, δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά στην επίθεση, όμως με την Άρσεναλ στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν πολύ καλός και λόγω ατυχίας δεν πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...