Δεν πώλησε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ο Καρατζαφέρης στον Μάκη

Αφού πούμε καλή επιτυχία στο νέο site του συναδέλφου Λεπιδάκη http://www.newspistol.com/index.php να συνεχίσουμε την δική μας επικοινωνία με την υπόσχεση ότι και σήμερα κάτι θα μάθετε από αυτά που σας κρύβουν όλοι οι άλλοι. Στο χώρο των media εκτός από ατελείωτη ΑΝΕΡΓΙΑ θριαμβεύει και ατελείωτος κανιβαλισμός!!!! Το τελευταίο ίσχυε σχεδόν πάντα, τώρα προστέθηκε και το πρώτο όπως βέβαια και στα περισσότερα επαγγέλματα.
Για εμάς βέβαια η δημοσιογραφία δεν ήταν ποτέ επάγγελμα αλλά λειτούργημα για αυτό και χαιρόμαστε πως μέσα από ένα blog εξακολουθούμε και παρέχουμε χωρίς εξαρτήσεις κάτι πολύ σημαντικό σε όλες τις κοινωνίες την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Να σας πληροφορήσουμε σήμερα λοιπόν για την τύχη δυο εξαφανισμένων από την τηλεόραση προσώπων των κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρώτος μέσα από την zougla.gr συνεχίζει την δική του ενημέρωση και συναντήθηκε με τον κ. Καρατζαφέρη(τον Γιώργο) πριν ένα μήνα περίπου για να αγοράσει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ όμως η πλευρά Καρατζαφέρη μας ενημέρωσε ότι δεν είχε οικονομική πρόταση συγκεκριμένη και κατά δεύτερον πλέον το κανάλι δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ αφού βρέθηκε για τον Γιώργο πηγή χρηματοδότησης και μάλιστα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του τηλεοπτικού του σταθμού που στερείται πάντως πανελλαδικής εμβέλειας έστω και εάν με αναμεταδόσεις από τοπικούς σταθμούς καλύπτει πάνω από την μισή Ελλάδα!!!! Να πούμε καλή επιτυχία και στο art radio έτσι μετονόμασε το ραδιόφωνο του ο κ. Καρατζαφέρης και μάλιστα εκεί θα κάνουν εκπομπή  ο κ. Καζάκης με τον φίλο μας τον Μάνο τον Κακλαμάνο. Θα τους παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε σχετικά αφού θα βγάλουν αρκετά και σημαντικά θέματα. Όσο για τον κ. Χατζηνικολάου είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο mega αφού alter δεν βλέπουμε δυστυχώς (για όλο αυτό τον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά) να ανοίγει το επόμενο τρίμηνο.  Σε λίγες μέρες θα σας αποκαλύψουμε με ποιον τρόπο ο Δημήτρης Κοντομηνάς προσπαθεί να ξεφορτωθεί εργαζομένους από τον τηλεοπτικό alpha που και φέτος θα είναι ένα κανάλι του Λαζόπουλου και της ψυχαγωγίας γιατί μια Νικολούλη βέβαια δεν αλλάζει το προφίλ ενός σταθμού. Έστω και εάν ο Αντώνης Σρόϊτερ με την αξιόλογη εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα θα ήθελε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση στην Κάτζα. Την Πέμπτη μι είδηση έκπληξη που θα διαβάσετε μόνο από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...