Το στριπτίζ της Μαντόνα...ΒΙΝΤΕΟ


Με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο -τον οποίο πολλοί κατέκριναν ως μεγάλη απρέπεια- διαμαρτυρήθηκε η Madonna για την βάναυση απόπειρα δολοφονίας εναντίον της 14χρονης Πακιστανής Μαλάλα Γιουσαφζάι η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στον ώμο από το καθεστώς των Ταλιμπάν.
«Το 14χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από τους Ταλιμπά με έκανε να κλάψω. Οι Ταλιμπάν απλά σταμάτησαν το λεωφορείο της και την πυροβόλησαν. Καταλαβαίνετε πόσο αηδιαστικό και παράλογο είναι όλο αυτό;», φώναξε η βασίλισσα της ποπ από τη σκηνή του Λος Άντζελες λίγα λεπτά αφότου ολοκλήρωσε ένα σέξι στριπτίζ, αποκαλύπτοντας τη λέξη Μαλάλα γραμμένη στην μέση της.

Η μαθήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε, ενώ επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της, στην πόλη Μινγκόρα της επαρχίας Σουάτ. Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να της αφαιρεθεί η σφαίρα που την χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε στον ώμο, την επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ράτζα Περβέζ Άσραφ και επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του είναι αποφασισμένη να αντιπαρατεθεί στους εξτρεμιστές.

Η Madonna πριν ξεκινήσει το στριπτίζ της και αφιερώσει στην Μαλάλα το τραγούδι «Human Nature» είπε στους θαυμαστές της ότι ήθελε να κάνουν «μια σοβαρή κουβέντα» και χάρισε την ερμηνεία της σε όλα τα κορίτσια του πλανήτη που έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...