Γ. Βαρουφάκης: "Η Ελλάδα θα γίνει Κόσοβο"

Το κύρος του Γιάννη Βαρουφάκη ως οικονομολόγου είναι δεδομένο, οπότε το πρόβλημα που θέτει για κοσοβοποίηση της χώρας, πρέπει να μας απασχολήσει άμεσα πριν να είναι αργά.

"Τελικά μάλλον κάτι σαν Κόσοβο θα γίνει η Ελλάδα εάν συνεχίσουμε έτσι για 2-3 χρόνια", δήλωσε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στον Real Fm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

"Κάθε μέρα που περνάει η σκοτοδίνη μεγαλώνει" τόνισε ο κ. Βαρουφάκης, λέγοντας ότι οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν "κάψει το ένα διαπραγματευτικό χαρτί μετά το άλλο".

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει μία λύση πακέτο από την οποία θα ωφεληθεί και η Ελλάδα, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε απαισιόδοξος: "Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω", είπε χαρακτηριστικά.

"Λύση πακέτο δεν θα υπάρξει, δηλαδή δεν θα υπάρξει βιώσιμη λύση. Τη δόση μάλλον θα μας τη δώσουν, αλλά η ελληνική τραγωδία θα σέρνεται για καιρό μέσω επιμήκυνσης του προβλήματος", επισήμανε.

Ο κ. Βαρουφάκης χαρακτήρισε ανοησίες όλες τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την Ευρώπη μέχρι σήμερα : "Τα τελευταία τρία χρόνια όλες οι αποφάσεις του Eurogroup και των Συνόδων Κορυφής είναι η μία ανοησία μετά την άλλη με εξαίρεση τη Σύνοδο του Ιουνίου σχετικά με την αποσύνδεση της τραπεζικής κρίσης από την κρίση χρέους", είπε.

Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος με γνώση του τι λέει, που λέει το αυτονόητο. Ότι η Ε.Ε διέπραξε εγκληματικά λάθη εις βάρος του ελληνικού λαού,και απλούστατα έκαναν αποτυχημένους πειραματισμούς στου "κασίδη το κεφάλι".

Πειραματισμοί που θα τους πληρώσουν χιλιάδες ηλικιωμένοι, άνεργοι,ανάπηροι, φτωχοί και άστεγοι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...