Συναντήθηκαν Κουντουρά – Μαυραγάνης για τα αντικειμενικά κριτήρια


Στο επίκεντρο της συνάντησης της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενας Κουντουρά και του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα βρέθηκαν τα αντικειμενικά κριτήρια. Η κα Κουντουρά τόνισε στον υπουργό μεταξύ άλλων ότι είναι άδικο να φορολογείται ο πολίτης βάσει μίας κατοικίας ή ΙΧ αυτοκινήτου τα οποία κατάφερε να αποκτήσει με σωστό και τίμιο τρόπο.
Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν: «Επιτείνει την άσκηση πολιτικής πίεσης με σκοπό την κατάργηση των λεγόμενων «αντικειμενικών» κριτηρίων φορολόγησης πολίτη, η βουλευτής Α' Αθηνών του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Έλενα Κουντουρά. Μετά από μία σειρά δημοσίων παρεμβάσεών της πάνω σε αυτό το θέμα, με άρθρα της καθώς και πλήθος σχετικών αναφορών σε τηλεοπτικές συζητήσεις, η Έλενα Κουντουρά συνάντησε τον υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη και του έθεσε το θέμα. Η βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξήγησε με παραδείγματα στον υφυπουργό πόσο άδικο είναι να φορολογείται ο πολίτης βάσει μίας κατοικίας ή ΙΧ αυτοκινήτου τα οποία κατάφερε να αποκτήσει με σωστό και τίμιο τρόπο, καταβάλλοντας και τους ανάλογους φόρους, σε μία εποχή που το ύψος των ετησίων εισοδημάτων από την εργασία του ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι σήμερα που σοβεί η κρίση...»
 http://spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...