Συνελήφθη αστυνομικός με «αρρωστημένες ορέξεις»

Σχεδίαζε να απαγάγει γυναίκες, να τις βιάσει και εν συνεχεία να μαγειρέψει και να φάει μέλη του σώματός τους. Ο λόγος, για έναν αστυνομικό στη Νέα Υόρκη, ο οποίος συνελήφθη προτού θέσει σε εφαρμογή τα όσα είχε σχεδιάσει το αρρωστημένο μυαλό του.

Πρόκειται για τον Γκιλμπέρτο Βάλε, τα σχέδια του οποίου έγιναν γνωστά στην αστυνομία τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο ίδιος μέσω chating με έναν άγνωστο στο διαδίκτυο, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το όσα σκόπευε να κάνει.

Η εν διαστάσει σύζυγός του, επικοινώνησε με την αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι ανακάλυψε ανησυχητικά στοιχεία στον υπολογιστή του Γκ.Βάλε.

Το FBI διεξήγαγε έρευνα στο σπίτι και στο PC του Βάλε, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα μηνύματα που είχε αφήσει ο κατηγορούμενος σε φετιχιστικό chat room με ανθρώπους εκτός ΗΠΑ.

«Σκεφτόμουν να δέσω το σώμα της σε κάποιου είδους συσκευής. Να τη μαγειρέψω σε σιγανή φωτιά, να την κρατήσω ζωντανή όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε σε ένα εκ των ανατριχιαστικών μηνυμάτων του.
Στον υπολογιστή του κρατούσε αρχεία με πληροφορίες για περισσότερες από 100 γυναίκες, τα οποία είχε συλλέξει με τη βοήθεια των αρχείων της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του πάντως, τα σχέδια αποτελούσαν μόνο «σεξουαλικές φαντασιώσεις» του 28χρονου συλληφθέντος.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...