Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου τη μέρα της γιορτής της!

Δύσκολη θεωρείται η κατάσταση της υγείας της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση και στα δύο πόδια, μετά από σοβαρό τραυματισμό της από πέσιμο.

Η κα Λιάνη θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όσον αφορά την υγεία της, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι αρκετά δύσκολη και θα αργήσει αρκετά να αναρρώσει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα αναφέρουν ότι συνέβη χθες το μεσημέρι γύρω στις 15:00 . Ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, έχασε την ισορροπία της και σκόνταψε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το πόδι της. Ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν κοντά της ο καλός της φίλος Θοδωρής Αγγελασόπουλος, ο οποίος βλέποντας την Δήμητρα να υποφέρει από τον πόνο και ανήμπορη να περπατήσει κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο την μέτεφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα και έτσι έκανε επέμβαση που κράτησε 3 ώρες.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου όπου εκτιμάται ότι θα νοσηλευθεί για τις επόμενες 4-5 ημέρες. Η ίδια βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση επειδή έχει ισχυρούς πόνους και είναι αδύναμη.

Η είδηση δεν είχε γίνει γνωστή όπως φαίνεται από τις ευχές για τη γιορτή της που δέχεται στη σελίδα της στο Facebook.

Επιμέλεια: Αννίτα Τριανταφυλλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...