"Πριν λίγο καθαίρεσαν και κατέβασαν από πρόεδρο της Γεν. Συνέλευσης πολυτέκνων τον διευθυντή "γαλάζιου" βουλευτή.


Στη Γ. Σ. της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων -που είναι η μαζικότερη όλης της Δυτικής Ελλάδος αφού αριθμεί πάνω απο 5000 μέλη- συνέβη το πρωτοφανές στα συνδικαλιστικά χρονικά. Ο Θ. Κανελλόπουλος συνδικαλιστής της ΔΕΗ και μπροστάρης του πολυτεκνικού κινήματος, γνωστό για τις παρεμβάσεις του στο πανελλήνιο στον αντιμνημονιακό αγώνα κατέθεσε μομφή και απαίτησε να αποπεμφθεί και να καθαιρεθεί από πρόεδρος της Γ.Σ. ο δευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ (συνταξιούχου αστυνομικού) Θ.Νταβλούρου με το σκεπτικό ότι ο πολιτικός προιστάμενος του και αφεντικό του αλλά και αυτός ο ίδιος συναινούν και ψηφίζουν τα μέτρα σφαγής των πολυτέκνων.
Ο συνταξιούχος δάσκαλος Α. Παναγόπουλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την οργή των πολυτέκνων που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Χαλανδρίτσας. Το λόγο πήρε και η σύζυγος του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου, που ως γνωστόν παραιτήθηκε από υπουργός ακριβώς γιατί, άλλα έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς και άλλα κάνει τώρα ως Κυβέρνηση.,
Η Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου πρότεινε να μείνει πρόεδρος ο διευθυντής του βουλευτή συνταξιούχος δάσκαλος, αφού όπως είπε πρέπει να μένουν έξω από την οργάνωση οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Παρόλα αυτά η οργή των πολυτέκνων για τον μνημονιακό βουλευτή που και χτες από τηλεοράσεως είπε ότι πάνω από όλα είναι η κομματική πειθαρχία, ήταν τόσο μεγάλη ώστε εξελέγη άλλος να διευθύνει την συζήτηση της Γ.Σ και έτσι απεφεύχθησαν οι περαιτέρω εντάσεις αλλά και τα επισόδια.
Την συνέλευση χαιρέτησε και ο δήμαρχος της περιοχής Θ. Καρπής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...