Επίθεση "μπράβων" στον Νάσο Γουμενίδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πριν από λίγη ώρα ο γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης δέχθηκε επίθεση από μπράβους έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό!!!  Περίοικος μας ενημέρωσε αφού βρέθηκε να είναι παρών στο συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό. Άκουσε μάλιστα να απειλούν τον γνωστό δημοσιογράφο "ότι εάν δεν σταματήσει να ασχολείται με υποθέσεις που αφορούν την νύχτα θα έχει κακά ξεμπερδέματα".
Πως μας περιγράφηκε το περιστατικό; Αμέσως μόλις ο γνωστός δημοσιογράφος κατέβηκε και κλείδωσε το αυτοκίνητό του δέχθηκε  επίθεση από δυο άγνωστους άνδρες  με αναλογίες μπράβων. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν φοβήθηκε και αντέδρασε. Ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα σε αυτών και τους δυο άνδρες μέχρι που κάτοικοι της περιοχής τους αντιλήφθηκαν άρχισαν να φωνάζουν, και μόνο τότε αυτοί εγκατέλειψαν την "προσπάθεια τους" και εξαφανίστηκαν αφού ουδείς τους κυνήγησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Νάσος Γουμενίδης έχει γραντζουνιές στο πρόσωπο και μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του. Δεν έχει καταφύγει στην Αστυνομία και φαίνεται ότι ίσως να μην το πράξει αφού  πιστεύει ότι οι δημοσιογράφοι δεν καταφεύγουν σε μηνύσεις. Άλλωστε για χρόνια υπηρετεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεκινώντας ως συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στις εκπομπές του.Σήμερα εργάζεται στο gossip tv και δείχνει με όσα κατά καιρούς γράφει ότι είναι αδέσμευτος πέρα από επιχειρηματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Το περιστατικό για εμάς είναι πολύ σοβαρό και για αυτό θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ όταν συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. Άλλωστε αυτή την εποχή είναι περισσότερο ευάλωτοι οι δημοσιογράφοι που ούτε φύλαξη έχουν ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα  υπηρετούν και ο Νάσος είναι ένας από αυτούς. Άραγε ποιος να έβαλε τους μπράβους να χτυπήσουν τον Νάσο; Γιατί εάν δεν αντιδρούσε ίσως τώρα να μην μιλούσαμε για απλή επίθεση όπως μας το περιέγραψαν οι τύποι δεν ήθελαν απλά να τον φοβήσουν αλλά να τον στείλουν για καιρό σε κάποια ορθοπεδική Κλινική!!!!!
Σ.Μ

3 σχόλια:

Andreas Tependris είπε...

Σιγά τις αποκαλύψεις, που έχει κάνει ο Γουμενίδης. Ένας ακόμα αντιπαθέστατος γλοιώδης τύπος είναι και δημοσιογράφος της πλάκας, που προκαλεί απορίες το πώς δούλεψε τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Άμα έφαγε και καμιά καρπαζιά, δε θα κλάψει κανένας -πολλοί θα ήθελαν να τον καρπαζώσουν τόσο προκλητικός βλάκας που είναι.

Unknown είπε...

ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι φουλ αντιπαθεστατος.Βλακας δεν ξερω αν ειναι αλλα ετσι μου κανει.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...