Έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της


Είναι μόλις 20 χρονών, δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία μέχρι σήμερα κι αποφάσισε να να βγάλει… ό,τι πολυτιμότερο είχε στο σφυρί.
Έτσι μπήκε σε online δημοπρασία ώστε όποιος πλειοδοτήσει τα περισσότερα να έχει τη χαρά να… γίνει ο πρώτος εραστής της.

Η Catarina Migliorini, η φοιτήτρια φυσικής αγωγής από τη Βραζιλία κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της αντί 780.000 δολαρίων σ’ έναν Ιάπωνα, ονόματι Natsu. Ο άνδρας είχε ισχυρό ανταγωνισμό από δύο Αμερικανούς κι έναν Ινδό, ενώ ήταν αντικείμενο διεκδίκησης για 15 συνολικά άνδρες, αλλά ο Ιάπωνας κατάφερε να βγει ο νικητής της περίεργης δημοπρασίας.

Η Catarina προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια όταν αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ «Ζητώνται παρθένες» όπου ένα κινηματογραφικό συνεργείο θα ακολουθήσει τα βήματά της και θα καταγράψει τη ζωή της ώσπου να χαρίσει στον Ιάπωνα τον… εαυτό της.

Φυσικά δεν θα καταγραφεί η ερωτική πράξη, ο άνδρας δεν θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ούτε θα βγει ποτέ στην κάμερα, ενώ θα υποστεί ιατρικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Απαγορεύονται τα σεξουαλικά βοηθήματα και είναι υποχρεωτική η χρήση προφυλακτικού. Η Catarina θα δώσει συνέντευξη στο σόου πριν από την πράξη και μετά.


Για όσους ήταν δύσπιστοι, η 20χρονη φοιτήτρια επέμεινε ότι είναι έτοιμη να τους αποδείξει την αλήθεια.

Κάποιοι άλλοι επικριτικοί τη χαρακτήρισαν «πόρνη», αλλά η ίδια αρνήθηκε να αποδεχθεί την… ιδιότητα, λέγοντας πως το κάνει μόνο μία φορά, ενώ θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και να τους χτίσει σπίτια. Όπως είπε θέλει να δώσει 20.000 δολ. Και 90% του ποσού σε μη κυβερνητική οργάνωση που κατασκευάζει μοντέρνα σπίτια στην πόλη της τη Santa Catarina.
Υπέγραψε τη συμφωνία αυτή πριν από δύο χρόνια όταν είδε διαφήμιση της εταιρείας παραγωγής ότι αναζητείται παρθένα για την ταινία.

«Το αντιμετώπισα ως δουλειά. Έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω, να συμμετάσχω σε ταινία και να πάρω και δώρο. Αν το κάνεις μια φορά στη ζωή σου δεν είσαι πόρνη, όπως ακριβώς αν βγάλεις μία εκπληκτική φωτογραφία αυτό δεν σε κάνει αυτομάτως φωτογράφο. Η δημοπρασία είναι δουλειά, είμαι ρομαντική και πιστεύω στον έρωτα, αλλά αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά» τόνισε σε τοπική εφημερίδα.
Ένας άνδρας παρθένος πούλησε αντίστοιχα την παρθενιά του σε μία Βραζιλιάνα ονόματι Nene B αντί 3.000 δολαρίων.
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...