Με τι επίθετα “στόλισε” η Κανέλλη τον Κασιδιάρη



Χωρίς να έχει περάσει πολύς καιρός από το πιο «διάσημο» χαστούκι στην ελληνική τηλεόραση, η Λιάνα Κανέλλη έδωσε συνέχεια στη συζήτηση, μιλώντας στο ΡΙΚ 1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και το δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, προχωρώντας στον απίστευτο χαρακτηρισμό του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο αποκάλεσε «μύγα» .

Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΚΚΕ, είπε : «Ποιος ασχολείται μ’ αυτή τη μύγα; Νομίζεις ότι ασχολούμαι μ’ αυτή τη μύγα; Αντέχω περισσότερα απ’ αυτό γιατί δεν τον χρησιμοποιώ ως καθρέφτη. Αυτός προσπάθησε να με χρησιμοποιεί ως καθρέφτη δι’ αυτής της ηλιθίας πράξεως».
Η κ. Κανέλλη εξήγησε τον τρόπο που αντέδρασε εκείνη τη στιγμή και την εσωτερική της διαμάχη για να μην ανταποδώσει στην απρόκλητη επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Έκανα μια πράξη αξιοπρέπειας το να σηκωθώ όρθια. Δεν θα έπαιζα ξύλο. Ο ήρωας αυτού του επεισοδίου είναι σήμερα πρόσωπο lifestyle. Σ’ αυτές τις βαρβαρότητες απαντάς με πολιτισμικό τούβλο, για να καπακώσεις την ασχήμια. Το μόνο που του χρειάζεται είναι να πάρεις ένα πολιτισμικό τούβλο και να του το πετάξεις στο κεφάλι».
Η κ. Κανέλλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υποστηρίζοντας πως ο κ. Κασιδιάρης αποτελεί περισσότερο πρόσωπο του Lifestyle, τον αποκάλεσε και «Χιονάτο», καταλήγοντας πως «άνθρωποι σαν και εκείνον δεν έχουν πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...