«Πρώτη φορά το ακούω»


«Πρώτη φορά το ακούω»
Πλήρη άγνοια για τις φήμες που τον φέρνουν να προσλαμβάνεται ως βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, δήλωσε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Κριστόφ Βαζέχα.


«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», τόνισε ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός του «τριφυλλιού». «Έγιναν λάθος επιλογές παικτών το καλοκαίρι», πρόσθεσε. Ποια η άποψή του για τους επιθετικούς των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το αν του έχει γίνει πρόταση για να γίνει βοηθός του Φερέιρα:

«Πρώτη φορά το ακούω από εσάς! Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για τους ξένους προπονητές:

«Πιστεύω πως εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί κάλοι προπονητές που μπορούν να αναλάβουν τις μεγάλες ομάδες. Δεν χρειάζεται να παίρνουν κάποιον προπονητή από το εξωτερικό, αφού μέχρι εκείνος να καταλάβει τη νοοτροπία που επικρατεί θα χρειαστεί αρκετό καιρό».
Για το τι δε νε χει πάει καλά φέτος στον Παναθηναϊκό:

«Κατά τη γνώμη μου έγιναν λάθος επιλογές παικτών το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ για να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη».
Για την επιθετική γραμμή των «πρασίνων»:

«Όλοι “κράζουν” τον Τοτσέ και τις ευκαιρίες που χάνει, όμως σε δύο σημαντικά παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο έχει σκοράρει δύο κρίσιμα τέρματα. Τώρα όσον αφορά στην περίπτωση του Πετρόπουλου πιστεύω θα έπρεπε να πάρει παραπάνω ευκαιρίες και μετά να πούμε αν κάνει ή όχι».
Για το πόσο επηρεάζεται ένας επιθετικός από την «μουρμούρα» της εξέδρας:

«Από την στιγμή που κάποιος παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και δεν αντέχει όταν τον γιουχάρουν, τότε δεν κάνει για την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Λάτσιο:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και πολύ έξυπνα. Μην ξεχνάμε πως αντιμετώπισε έναν σύλλογο που είναι στις πρώτες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος και για εμένα αυτό το αποτέλεσμα είναι επιτυχία, καθώς η Λάτσιο έχει παίκτες με περισσότερη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις».

Για το πώς εξηγεί το αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη:

«Ήταν η κακή στιγμή. Ωστόσο, δεν έφταιγε μόνο αυτός, όμως νόμιζε πως δίνοντας στην μπάλα πίσω θα είναι κάποιος συμπαίκτης του, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...