«Στο γραφείο σας, κύριε Μαυραγάνη, γίνονται ύποπτα παζάρια και μοιρασιές»



Σφοδρή επίθεση με σαφείς αιχμές για «ύποπτες μοιρασιές» εξαπέλυσε σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης στον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη με αφορμή την αιφνίδια απόφαση του να «ξηλώσει» τους επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών του υπουργείου, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.
«Ύποπτα παζάρια και μοιρασιές στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών», αναφέρει χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή του στο Facebook, ο κ. Καρχιμάκης και απευθυνόμενος στον υφυπουργό Οικονομικών τονίζει:

«Κύριε Μαυραγάνη, αφού είχατε από τον Ιούλιο έτοιμη την απόφαση των κριτηρίων αξιολόγησης διευθυντών, προϊσταμένων και τμηματαρχών στις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου σας, γιατί δεν την υπογράψατε;».

Και συνεχίζει, θέτοντας εξίσου σημαντικά ερωτήματα: «Γιατί προβήκατε σε σκόπιμη και μεθοδευμένη παράλειψη μη υπογραφής της απόφασης;».

Ο κ. Καρχιμάκης, στη συνέχεια, κάνει λόγο για «αλισβερίσι και προκαταβολικές μοιρασιές» σχετικά με τις νέες θέσεις των διευθυντών και των προϊσταμένων.

«Επιβεβαιώνετε, λοιπόν το αλισβερίσι και τις μοιρασιές που γίνονται προκαταβολικά στο γραφείο σας πριν καν επιχειρήσετε να φέρετε την ύποπτη τροπολογία με τα παπαγαλάκια σας που αφού έπαιρναν προκαταβολική υπόσχεση της διευθυντικής θέσης που θα καταλάβουν με άτυπα και ύποπτα κριτήρια», επισημαίνει ο κ. Καρχιμάκης και καταλήγει:

«Δεν το βουλώνουν αλλά διατυμπανίζουν και ποια θέση θα "εφορμήσουν" να καταλάβουν. Η συνέχεια επί της οθόνης και του πιεστηρίου θα είναι πολύ δύσκολη για σας και τα ύποπτα παιχνίδια σας, κύριε Μαυραγάνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...