Το μεγάλο μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων της ΕΛ.ΑΣ. για τους λαθρομετανάστες

Από το planet-greece

Την μισή αλήθεια λέει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με τις ευλογίες προσωπικά του αρχηγού της - κατάλοιπο της υπουργείας Παπουτσή (του πιο άχρηστου υπουργού στην ιστορία). Έβγαλαν, πριν λίγο, πανηγυρική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία απελάθηκαν 2.153 λαθρομετανάστες. Δείτε, λοιπόν, τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, πόσοι λαθρομετανάστε έχουν συλληφθεί το α' εξάμηνο του 2012 και βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Τα στοιχεία είναι εφιαλτικά....



 Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πριν από λίγο το Αρχηγείο, κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης επέστρεψαν στις πατρίδες τους συνολικά 2.135 αλλοδαποί.

Εξ αυτών 1.259 επέστρεψαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, οι οποίες εκτελέστηκαν από το Τμήμα Απελάσεων.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι περισσότερες επαναπροωθήσεις έγιναν με προορισμό το Πακιστάν (459 άτομα), το Μπαγκλαντές (272 άτομα) και την Αλβανία (187 άτομα).

Όμως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο 8μηνο του 2012, συνολικά 61.846 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν σε όλη την Ελλάδα, είτε κατα τη διάρκεια των επιχειρήσεων "Ξένιος Ζευς" είτε στα σύνορα, με τις δυνάμεις FRONTEX. Μιλάμε για 3.956 περισσότερες συλλήψεις σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011!

Ιδού τα επίσημα στοιχεία:


Κι όμως, οι 2.135 απελάσεις λαθρομεταναστών δε φτάνουν ούτε κατά διάνοια τον αριθμό ακόμη και των επιπλέων παρανόμων που συνελήφθησαν το πρώτο 8μηνο φέτος!

Δεδομένου ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δε κρατούνται πάνω από 6.000 λαθρομετανάστες, οι υπόλοιποι παράνομοι, που βρίσκονται κύριε Νικόλαε Παπαγιαννόπουλε, αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ.;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...