Ο "καλός" επιχειρηματίας Ρέστης και εμείς

Του Σταύρου Μαρίνη
Σχεδόν εδώ και τέσσερα χρόνια σας είχαμε πρωτογράψει για τους επιχειρηματίες με τις παράνομες δραστηριότητες που απομυζούσαν χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου. Μετά τον Λαυρεντιάδη και το σκάνδαλό του με την alapis στο Ελληνικό Χρηματιστήριο που όταν το βγάλαμε πέσανε πάνω μας τα "τρωκτικά" να μας φάνε η εμπλοκή του Βίκτωρα Ρέστη με το real estate στην γνωστή υπόθεση Καρούζου δικαιώνει απόλυτα το blog μας που έγραφε από το 2008 πόσο λαμόγιο ήταν.
Μάλιστα οι προκλητικές δηλώσεις του Βίκτωρα Ρέστη σε ξένο έντυπο "άμα με βρουν θα τους πληρώσω τα πρόστιμα" δείχνει και το πόσο σέβεται το Ελληνικό Κράτος. Να τονίσουμε ότι το ΣΔΟΕ έχει επιβάλλει στην εταιρεία του Βίκτωρα ΦΑΝΤΟΜ 31 εκ ευρώ πρόστιμο για τις παράνομες συναλλαγές του με τις εταιρείες του κ. Καρούζου. Δήλωναν ψεύτικα τιμήματα σε αγοραπωλησίες ακινήτων στα νότια προάστια για να πληρώνουν μικρότερο φόρο. Τα περισσότερα σημεία του πορίσματος του ΣΔΟΕ δημοσιεύτηκαν χθες από την εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ και μάλιστα σε αυτό δεν υπάρχει καμιά αναφορά για εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Έκθετος πλέον ο κ. Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Κουρής που βλέπει το πάρτι επιχειρηματιών δίπλα του να βγάζουν δεκάδες δις ευρώ και νιώθει αδικημένος!!! Αυτός άλλωστε μερικά δάνεια πήρε μόνο που δεν αποπλήρωσε μέχρι σήμερα και σίγουρα είναι και νιώθει πιο φτωχός από Βαρδινογιάννη , Μπόμπολα , Ψυχάρη , Ρέστη , και τους Λαμπράκηδες. Άλλωστε ως σύμμαχος των Βαρδινογιάννηδων βλέπει θετικά να εξολοθρεύονται ένας ένας οι επιχειρηματίες που αναμίχθηκαν με τα ΜΜΕ και να μένει άθικτη μόνο η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Αυτά προς το παρόν και τώρα αντιλαμβανόμαστε γιατί μας εξαφάνισαν από το διαδίκτυο δήθεν φίλοι μας. Είναι απλό ήμασταν και είμαστε αντισυστημικοί και θα παραμείνουμε έστω και εάν μείνουμε με 2-3 καθημερινούς αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...