Προβλήματα στο Ράδιο 9

Με καθυστερήσεις μισθών που φθάνουν έως και τους τρεις μήνες το Ράδιο 9 "πληρώνει" τους κόπους των συνεργατών του. Πολλά ονόματα για το λόγο αυτό έχουν σταματήσει να κάνουν εκπομπές όπως π.χ ο Τζίμης Πανούσης. Πως είναι δυνατόν ο κ.
Κοντομηνάς να αγοράζει τηλεοπτικό κανάλι από τους Γερμανούς που ο ίδιος το είχε πουλήσει να πληρώνει τους εργαζόμενους της τηλεόρασης αλλά να έχει απλήρωτους αυτούς του ραδιοφώνου ένας Θεός ξέρει. Ίσως θέλει να το πουλήσει λένε κάποιοι και περιμένει να μείνουν οι μισοί εργαζόμενοι να το πάρει ο επόμενος "καθαρό" και "ελαφρύ" από μεροκάματα εργαζομένων. Ίδωμεν Πάντως και με Τρίμη Πρόεδρο η ΕΣΗΕΑ ελάχιστα βοηθάει τους συναδέλφους αυτό θα το τονίσουμε και ας γινόμαστε κουραστικοί. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε από την μια την μεγάλη ΑΝΕΡΓΙΑ που πλήττει τον κλάδο και από την άλλη να δουλεύουμε και τσάμπα την ώρα που κάποιοι επιχειρηματίες του χώρου αποκομίζουν υπερκέρδη!!!! Αυτά θα τα πούμε και αργότερα γιατί έχουμε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για επιχειρηματία που δέσποζε στον χώρο πριν καμιά πενταετία και τώρα με τόσα σκάνδαλα και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και κλείνει μάλιστα και τους δρόμους με την ένοπλη φρουρά του!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...