Στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση χαπιών η Β. Σταμάτη



Υπέρμετρη κατανάλωση αγχολυτικών χαπιών έκανε το απόγευμα της Κυριακής η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε πρώτη φάση στο νοσοκομείο κρατουμένων και εν συνεχεία, στο Θριάσειο Νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.
Το περιστατικό έγινε την Κυριακή στις 19.30 όταν η κ. Σταμάτη ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πώς πήρε 5 αγχολυτικά χάπια και η εικόνα της ήταν υποτονική.

Περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής, η Β. Σταμάτη ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πώς πήρε 5 αγχολυτικά χάπια. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο κρατουμένων όπου και ενημέρωσε τους γιατρούς για το είδος χαπιών που πήρε. Εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσειο νοσοκομείο. Πληροφορίες από ιατρικές πηγές αναφέρουν πως, όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, η κ. Σταμάτη αρνήθηκε.

Η έξοδός της από το νοσοκομείο και η επιστροφή της στις φυλακές θα αποφασιστεί από τους γιατρούς ανάλογα με την πορεία της υγείας της, αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει αύριο Τρίτη.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...