«Ευκαιρίες στον Πετρόπουλο»


Photo: Action Images
Ο Αντώνης Πετρόπουλος αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» είναι της άποψης πως ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους», από τους οποίους φέτος λείπει αρκετά ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου:

Για την ήττα (2-0) του Παναθηναϊκού από τη Μάλαγα: «Ήταν κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και γι’ αυτό ήταν φυσιολογικό το 2-0. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με μία ομάδα που συμμετέχει σ’ ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το ισπανικό. Πρόκειται για μία καλή και ποιοτική ομάδα, παρ’ όλα τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχει. Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά, θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης».

Για το αν το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ελλείψεις: «Έχει ελλείψεις ο Παναθηναϊκός. Τις έχει στο χώρο του κέντρου και μπροστά στην επίθεση. Στο κέντρο φάνηκε η απώλεια του Καραγκούνη, ο οποίος ξέρει πολύ καλά να κρατάει την μπάλα. Είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Γιώργος μας είχε δείξει ότι ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, γι’ αυτό είδαμε και αυτή την εικόνα, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον επαναληπτικό με τους Ισπανούς: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Εάν είχε πετύχει ένα γκολ θα ήταν διαφορετική η ρεβάνς».

Για το δεύτερο ημίχρονο, όπου η Μάλαγα έδειξε πεσμένη σε σχέση με το πρώτο: «Η Μάλαγα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό και ήταν φυσιολογικό να υπάρχει κούραση. Ο Παναθηναϊκός είναι άπειρος στην Ευρώπη. Δηλαδή, στη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Το άγχος, ή πίεση όλα επηρεάζουν. Ίσως να κάνει κάτι στο ΟΑΚΑ».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι μόνο η άμυνα. Πιστεύω πως όλη η δουλειά είναι στο χώρο του κέντρου. Εκεί είναι το πρόβλημα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν ίδια και δεξιά και αριστερά είναι οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα. Αν την κρατούσε, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για τον Πετρόπουλο: «Νομίζω ότι ο Πετρόπουλος θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Κανονικά θα έπρεπε Τοτσέ και Πετρόπουλος να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Στα φιλικά που πήρε μέρος έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τώρα γιατί δεν τον χρησιμοποιεί ο κύριος Φερέιρα, ενδεχομένως να ξέρει κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...