Το ΡΚΚ ρεζιλεύει τον Τουρκικό Στρατό

 Το ΡΚΚ ρεζιλεύει τον Τουρκικό Στρατό
Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις των Κούρδων μαχητών κατά των τουρκικών δυνάμεων στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας. Το χειρότερο όμως για τους Τούρκους είναι η ποιοτική αναβάθμιση των επιθέσεων αυτών. Έτσι οι μαχητές του ΡΚΚ, μέσα σε 48 ώρες, χτύπησαν στην επαρχία Χακάρι.
Αυτή τη φορά
στόχος τους ήταν το στρατόπεδο του 2ου Τάγματος Συνοριοφυλακής του Τουρκικού Στρατού. Οι Κούρδοι μαχητές επιτέθηκαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, με τη χρήση βαρέων όπλων πεζικού και αποχώρισαν μετά από μάχη με τους αιφνιδιασμένους Τούρκους στρατιώτες. Το ίδιο στρατόπεδο είχε γίνει στόχος των Κούρδων, μόλις 24 ωρες πριν την δεύτερη επίθεση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας και να τραυματιστούν πέντε Τούρκοι στρατιώτες.
Η δεύτερη επίθεση, βάσει των συνθηκών που συντελέσθηκε, πρέπει να ήταν μάλλον πιο αποτελεσματική, αλλά οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο, παρά μόνο ότι οι δυνάμεις τους έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, με τη συμμετοχή και επιθετικών ελικοπτέρων, για να ανακαλύψουν την ομάδα των Κούρδων μαχητών που τους έχουν κάνει κυριολεκτικά… ρεζίλι.
πηγή
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...