Οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια

Του Σταύρου Μαρίνη
Τελικά άφησα να περάσει ένας μήνας από τα δίχρονα του Σωκράτη και η σύλληψη μέλους των ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ θα δώσει θεωρώ μεγαλύτερη σημασία σε όσα θα γράψω. Είναι αδιανόητο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία να δολοφονείται ένας δημοσιογράφος με τέτοιο τρόπο έξω από το σπίτι του και ουδείς δυο χρόνια μετά να μην μπορεί να πει στο κοριτσάκι του που γεννήθηκε και δεν γνώρισε τον ΣΩΚΡΑΤΗ ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες της ΣΕΧΤΑ.
Μάλιστα από όσο γνωρίζω η Αντιτρομοκρατική έχει κάνει πολλές έρευνες σε μέλη του λεγόμενου επαναστατικού χώρου και αντιμετωπίζει εμπόδια από το Δικαστικό κατεστημένο που έδωσε άδεια σε ΜΑΖΙΏΤΗ -ΡΟΥΠΑ. Η ΤΡΙΚΟΜΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ δεν φαίνεται να έχει καμιά έγνοια για ποιοι σκότωσαν έναν οικογενειάρχη -δημοσιογράφο και αντιλαμβάνομαι ότι θα επιθυμούσαν η ΣΕΧΤΑ να καθαρίσει όλους εμάς τους ενοχλητικούς που ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΧΏΡΑ έναντι ενός πινακίου φακής σε ντόπια και ξένα συμφέροντα. Και ας γράφουν στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης οι υπηρέτες των Βαρδινογιάννηδων ότι τίποτε δεν συμβαίνει ακόμα. Δηλαδή θα πρέπει πρώτα να ξεπουλήσουν για να αρχίζουμε να φωνάζουμε; Μάλλον θα ήταν καλύτερο να ασχολιούνται με τις ειδήσεις επιπέδου που προσφέρουν μέσω του star και έπειτα να μιλάνε για φοροδιαφυγή. Ας κοιτάξουν πρώτα να μαζέψουν τα χρήματα που χρωστάνε μεγαλοεφοπλιστές και βιομήχανοι και μετά ας πάνε και τον ταβερνιάρη της Ύδρας στο αυτόφωρο.Ας πάμε πάλι όμως στην δολοφονία του Σωκράτη και την δυστυχία που αυτή σκόρπισε στην μητέρα του , την συζυγό του , τα παιδιά του και τους συγγενείς του και βέβαια σε όσους γνώρισαν από κοντά τον αγώνα και τις αγωνίες του για μια καλύτερη και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ενημέρωση. Λοιπόν κύριοι το παραμύθι με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει Δράκο και κυρίως δεν υπάρχει καμιά ΗΘΙΚΗ σε δήθεν επαναστάτες που ληστεύουν για να μην δουλεύουν και που θεωρούν όλους εμάς κορόϊδα που έχουμε την αγωνία της δουλειάς και της επιβίωσης. Και επειδή ο κ. Σαμαράς έλεγε ότι θα βγάλει τις κουκούλες να του υπενθυμήσουμε ότι δεν έχουμε δει φως στους τρεις μήνες που μας κυβερνάει και φοβόμαστε ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα αναγκαστεί αυτός και η Κυβέρνησή του να οδηγήσει την Χώρα εκτός Ευρώπης και ευρώ διχασμένη και πεινασμένη όσο ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη ιστορία του Τόπου. Και επειδή συνεργάζεται και με την ΔΗΜ.ΑΡ να του υπενθυμίσουμε ότι οι μπολσεβίκοι "φίλοι" του δεν βοηθάνε καθόλου προς την κατεύθυνση της καλυτεύρεσης της ζωής μας ούτε βέβαια περιμένουμε από τους Έλληνες Εφοπλιστές και Βιομηχάνους να σκεφτούν εμάς τους προλετάριους. Μιλάμε για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που είναι ΔΕΞΙΑ μόνο όταν είναι να επιτεθεί στα "άκρα" της και κάνει τα χατίρια όλων όσων θέλουν την ισοπέδωση της Ελληνικής Κοινωνίας. Προσοχή μην μιλάτε και πολύ γιατί η ΣΕΧΤΑ κυκλοφορεί ελεύθερη και οι υποστηρικτές της συνεχώς και πληθαίνουν!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...