Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά



Μολονότι οι φήμες αλλά και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Σαμαρά ζευγάρι, κανείς από τους δύο δεν είχε μέχρι στιγμής επαληθεύσει ή διαψεύσει αν είναι όντως μαζί.
Ωστόσο, η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκάλυψε, η στιγμή που κρατάει από την καλοκαιρινή παρέα είναι το γεγονός ότι έχει γνωρίσει πολύ ωραίους ανθρώπους με χιούμορ, προσθέτοντας ότι νιώθει πολύ τυχερή που μπήκαν στη ζωή της.

Όσο για τις φωτογραφίες της με τον Γιώργο Σαμαρά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω κανέναν. Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Από την άλλη, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, γιατί θέλω να προστατεύσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

Τι λέει, όμως, για την απόσταση που τους χωρίζει; «Όταν δύο άνθρωποι περνάνε καλά μαζί και θέλουν ο ένας τον άλλο, τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά. Από εκεί και πέρα θέλει προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...