Μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» ο δράστης της Πάρου


xeiropedes17 300x225 250x180 Μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» ο δράστης της Πάρου
  • 545
     



Ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου που προσήχθη και εξετάζεται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, καθώς φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στις 10 Αυγούστου στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, μετά από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι
το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του 29χρονου προσαχθέντος.
Η ένοπλη ληστεία που σχεδιάστηκε από τους δράστες αφήνει να διαφανεί ότι πρόκειται για ενέργεια της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» για τη διασφάλιση χρημάτων προκειμένου να συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανή συμμετοχή του 29χρονου και των συνεργών του και σε άλλες ένοπλες ληστείες που ενδέχεται να έχουν διαπράξει τα μέλη της εν λόγω οργάνωσης.
Μέχρι στιγμής δεν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε κάνει.
Ο συγκεκριμένος από τη στιγμή που προσήχθη δεν αποδεχόταν καμία κατηγορία και κρατούσε μια χαρακτηριστική στάση όσων έχουν εμπλακεί κατά καιρούς στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης
Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Αθήνα, Πάρο και άλλες περιοχές προκειμένου να εντοπιστούν οι άνθρωποι που ενδεχομένως είναι οι συνεργοί του προσαχθέντος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολο και περισσοτερα στοιχεια ερχονται στη φορα.. διαβαστε κι εδω σχετικα http://www.xrimaonline.gr/191220/me-toys-pyrhnes-ths-fwtias-syndeetai-o-lhsths-ths-paroyupd2

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...